e kladim se da ispod ovog zadnjeg branika ima neku neonku i da mu to kao posle nesto svetli kroz ovaj natpis
nema neonke uopshte.... kec je radjen od pochetka prazna skoljka novi motor 1.5 i tako dalje....pa dobro neko od vas je verovatno stavio 1.8 u juga pa ovo nije dovoljno...vec davno neko reche pametno o ukusima ne vredi raspravljati.....
p.s. verovatno svi imate isto mesto za punjenje goriva mislim sa strane,,e pa kod ovog keca je to ispod zadnje tablice....
natpis je ime njegove firme koju drzi i taj decko se zove boza i sve je sam radio na ovom kecu...ali sve!!!!!!!!
i zasluzio je i prvo mesto u NS- koje je dobio!!!!!!
Ha vazhi shto je zasluzhio.Verovatno ti je neki ortak chim ga branish tako.Al stvarno je chudo kako to kad je neki odvratni auto u pitanju uvek se spomene o ukusima ne treba raspravljati.Ajde dobro o ukusima ne treba al o neukusima treba.Mislim ovo je stvarno strashno.
Poshtujem svachiji trud.Ako je sam radio svaka mu chast.ALi konachan proizvod je odvratan.
E hebi ga izgubih opkladu a bio sam tako blizu.
ma ko je i spominjao motor i sama tema ti govori da je ovde reč o "staylingu". Svaka čast njemu ako je sve sam radio i što je ovladao korišćenjem poliestera.
Ali i dalje jedina stvar koja mi se sviđa su felne i možda one bele štopaljke. Kao prvo boja je totalni promašaj, ova maska mi je nešto odvratna a pogotovu ovo preko farova, ne vidim svrhu onog plavog dela na ovom jednostrukom brisaču mislim da ima kontra efekat kad pređe na drugu stranu, i ovaj leteći spojler...
Pa boža ili boki
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment