Sta fali ovom autu?
Napravljeno je profi za promovisanje Alpininih uredjaja...Ne vidim zasto je u ovoj temi...
Brate, u njega je definitivno ulozeno dosta truda, ali neonke koje isijavaju kroz felne i Alien tripovi po celoj karoseriji... samo mu jos fali da ispusta kiselinu, pa bi bio ko pravi...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Bez obzira sto nam je ruzan, odradjen je da bude promotivno vozilo tj. da skrece paznju ljudima...
Za razliku od ovih sa predhodnih strana, ima nekog stila...
Takodje se slazem da od one alfe nije bilo lepse u Srbiji,mozda je jedna bila za nijansu ali nasta ovo sad lici to je katastrasno! Ufffffff
I ja sam hteo to da kazem...Kada sam je prvi put video iz daljine bila mi je predivna...neke sitnice su bile visak,kao to sranje na haubi ali sve ukupno izgledala je odlicno...
NEKAD:
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Znaci to je ta alfa sto satlno stoji u bloku 33 na uglu ulica Narodnih Heroja i bulevara Zorana Djindjica.Uvek kad sam tuda prosao, video sam je.Bila je do 00, sada je uzas.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Da li je moguce da se radi o istom autu?!?
Mislim da se svi koji su ovu Alfu ranije videli uzivo slazu da je auto bio lep, a sad...
Sto je mnogo, previse je.
Ma sumnjam da je isti vlasnik, nema je tamo (kod Genexa) vec duzhe vremena... Sve u svemu, ovo je gore od onih varijanti iz Poljske. Kad "poznajesh" tako lepo sredjen auto i kad vidish ovaj novonastali Vlashki Nadrealizam, prodje ti svashta kroz glavu.
nesto naj ruznije sto sam ikada video. balonke gume,odvratan spojler,jedan auspuh je dodat [ laznjak],od smeha nisam mogao da uslikam nalepnicu na haubi [vatra]....sedela je riba u kolima i bilo me blam da slikam i smejem se....sva je izlepljena nalepnicama...uostalom slika govori vise od 1000 reci
Comment