Vidju staylinga :lool:
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
kad danas nisam umro u Sapcu necu nikad! Video sam ladu vrh brate vrhova, umalo sam se slupao dok sam blenuo pa nisam mogao ni da slikam! kakva cuda, antene, satelitske, robokap stvari jbt! Kao ona lada sa ventilator klimom
Obecavam da cu jednom otici u Sabac i zujati po gradu dok ga ne nadjem!
Sapcani dajte se u poteru!
Comment
-
-
Originally posted by Miodragkad danas nisam umro u Sapcu necu nikad! Video sam ladu vrh brate vrhova, umalo sam se slupao dok sam blenuo pa nisam mogao ni da slikam! kakva cuda, antene, satelitske, robokap stvari jbt! Kao ona lada sa ventilator klimom
Obecavam da cu jednom otici u Sabac i zujati po gradu dok ga ne nadjem!
Sapcani dajte se u poteru!Ako znas u kom je delu grada bila kad si je opazio, molim te javi mi, posto sam "nameracen" da krenem u poteru.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Znači ljudi niste normalni, sedim sam i smejem se ko ******, stomak me zaboleo. Najžešća mi je alfa 156 i mačke što beže iz planina ka mesecu da ih ne strefi munja('
') ('
') ('
')
('')
Sad mi je krivo što nisam slikao domaće bisere po Požarevcu, kao na primer motokultivator na kome piše pobesneo maks, ili drvene lutke i daska kao zadnji spojler na audiju, ili kao plastična lamperija kao zadnji spojler na zastavi, ili kao zavesice što se izvuku da se zatamni zadnje staklo nameštene na prednjem a vozač spusti samo njegovu dok vozi. ili čunak od šporeta smederevca umesto nastavka na zadnjem loncu. Moraću da slikam pa da postavim slike.
Comment
-
Comment