"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
I ja mislim da neki modeli jednostavno ne trpe tuning, i da sve sto vise ulazes moze da bude na stetu, neonke i lexus styling vise prilice istocnom trzistu odakle je to i poteklo.
Mislim da bi naziv teme trebao biti promenjen u "pljuni po staylingu"....jbg,cini mi se da sta god neko da uradi od svog auta jednoj grupici clanova se to ne svidja....Ima stvarno uzasa ovde,ali s vremena na vreme "uleti" i neki relativno lepo staylingovan auto,ali bude "nahvaljen"odma..To je skup sport i treba na neki nacin ceniti ulozen novac i trud,ako je krajnji rezultat vizuelno ok..Npr."Nahvaliste" onaj bmw sa crvenim angels-ima...A koliko se secam covek je sam pravio prstenove za angels.Pa stavio crvene diode,da malo "deluje" devil.I sta onda?Problem sto se nekom ne svidja crvena,pa da ga odma ismejemo?Ma dajte,smesno mi deluje da vise citam takve komentare,zasnovane na isuvise subjektivnom.Ne ulazim u zakonsku regulativu crvenih svetala napred,to je druga tema....Kao sto neko rece,ipak je ovo Srbija,ovde se svasta vidi,a i procita..Prvo bi trebalo "pospremiti "u svom dvoristu pa onda gledati kod komsije..Bilo mi je interesantno citati ovu temu s vremena na vreme ali vise ne....
Ako nisi primetio ovde velika većina nas voli neki "trkački" izgled kola. Svi smo nekad (možda) imali NFS underground fazu, ali je brzo prošla. Ovo je forum gde se ceni tjuning a ne izgled sa tjuning-smajling događanja...
Comment