Boost,oni sto ti kazes da su fabricki su za njegovog strojevi,veruj mi,njego je totalno obican,ruzniji od onih sto si postavio bar upola.ovi tvoji cak i nishu tako loshi...
Taste moj brani me,znas kako je sa Boostom kad udjes u diskusiju,josh kad uleti i Saabo,meni se crno pishe
eto kada se dogodi zbrlj u glavi. nikola je pomenuo Alfu i potrosnju a ja ne znam kako sam tebe ubacio. previ se poruka za kratko vreme, ili previse rada uz malo odmora valjda
eto kada se dogodi zbrlj u glavi. nikola je pomenuo Alfu i potrosnju a ja ne znam kako sam tebe ubacio. previ se poruka za kratko vreme, ili previse rada uz malo odmora valjda
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Honda napiši im nešto, molim te, o nepodnošljivoj lakoći šaltanja sa hondinim menjačem a ja mogu da dodam izjavu jednog mog druga koji je kad sam ga provozao u hondici bio jednostavno oduševljen njenom agilnošću koju je uporedio (u pozitivnom smislu) sa kartingom.Šta kažeš zete a?Ko u filmu "Poslednji samuraj".Od ovoga može da se rikne....jebo te!
Nikad ne reci ,nikad! Ali Honda je zaista lepo iskustvo više!Ono o čemu momentalno razmišljam je jedna Honda 1,6 coupe......zasad je sve to samo u domenu razmišljanja ali auto je konkretan i u odličnom je stanju!
Comment