To crno ti je specijalni lijepak za sofersajbnu,ja sam ga trazio da ga kupim ali nisam nigdje naso,on odlicno drzi,a najbolje da potrazis kod servisa sto ugradjuju sofersajbne,sta god da stavljas moras dobro da ocistis mjesto koje lijepis
Stylin' cars
Collapse
X
-
nisam sigurna da je to bas specijalni lepak za soferku
Znam da se koristi za sve vrste lepljenja... npr. kada se lepe obrvice na farove, ili kada se kacket pricvscuje..."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Ima i crni silikon a ovo je u narndzastoj tubi,malo vecoj od one sa silikonom,i cini mi se da se neistiska sa stndardnim pistoljem za silikon,mada su slicni samo sto ovaj bolje drzi i kad se stisne bude tvrd ko plastika,a silikon, bar ovi sa kojima sam ja lijepio,kad se stisnu onda su ko gumaHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Ma ima i bolji,dvo-komponentni,dobija se u dvije tubice kao spricevi za injekciju samo medjusobno povezane radi ravnomjernog istiskanja,ima da se kupi u svim auto dijelovima,to kad se stisne nema sanse da se odvoji ako se ne polomi 8)HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Posalji mi na forum_cannon_ball@telia.com pa cu ti poslati link sa slikama sa servera.
Pozdrav i dobrodosao!!!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Svako ko ima neke "dobre" slike neka slobodno okaci!!!
ovo je ipak tema posvecena styling-u automobila......
Da ovde lepo skupimo sve sajtove,firme,modele.....
Evo imam josh:
carevi nad carevima za sve automobile, apsolutni maheri- www.rieger-tuning.de
a domaca firma koja drzi njihov program i ostale korisne "stvarcice"
www.gl-tuning.com
Comment
-
-
-
Wizoor ... nice, da li znas da ja koristim njihovu radilicu u mom sledecem projektu, naime bas taj motor ima Cosforth radilicu specijalno radjenu za MB
Mogu ti pokazati sliku kako izgleda u SAAB blokuAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTWizoor ... nice, da li znas da ja koristim njihovu radilicu u mom sledecem projektu, naime bas taj motor ima Cosforth radilicu specijalno radjenu za MB
Mogu ti pokazati sliku kako izgleda u SAAB bloku
Comment
-
-
necu da komandujem po forumu ali je malo nepotebno u odeljku Styling staviti slike radilice i bloka, pa to je valjda za odeljak o Motorima
Ja hocu da vidim tu radilicu, ali tamo gde joj je mesto
ako ne postujemo sortiranje tema nastace haos, a kad nastane tesko se uklanja :lol:
pozdrav
Comment
-
Comment