Farbanje radkapni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bozam
    CBC Član
    • 12.09.2005
    • 39
    • NS

Farbanje radkapni

Pozdrav svima! Hteo bih da ofarbam ratdapne koje su stvarno u ocajnom stanju. Moze li neko u kratkim crtama da mi opise postupak i kaze sta mi je sve potrebno za to.
    Hvala u napred.
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Treba ti nekih 300-400 ml farbe, pre toga priprema za farbu, ako radish svojeruchno i josh par chasova rada. Ako nameravash da ih samo isprskash nekim sprejom nece dugo da drzhi, a bochica nije ispod 500 din (bar ovde)...

Nego, mani se corava posla, nema smisla ni ekonomski a ni estetski farbati radkapne kad vec mozhesh kupiti set novih za isti ulozhen novac. Mnogo manje zamara, a i krajnji efekat je mnogo bolji

Pozz
    http://www.bmw.tv

Comment

• bozam
      CBC Član
      • 12.09.2005
      • 39
      • NS

Ma znam da je gubljenje vremena ali svidjaju mi se, original Lancine nisam ih vidjao u Novom Sadu a i ne bih kupovao ni jedne druge, mislim nisam jos pronasao neke koje su ok. na kakvu si pripremu mislio? treba li ih smirglati?

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Ako hocesh da "to bude to", onda bi ih trebalo ishmirglati onom mashinom kojom auto-limati obradjuju lim/plastiku nakon kitovanja, dakle ona fina rotirajuca chetka (ne znam ime mashine ), nakon toga ide obcihna priprema za boju (isto ona koju koriste auto-limari). To bi trebalo da drzhi boju neko vreme... Sprej ce brzo da se sljushti obzirom da na to da je mesto direktno i non-stop izlozheno maltretiranjima tipa odskochni kamenchici sa puta, voda iz barushtina itd itd

OK, ako si vec "sentimentalno vezan" za dotichne radkapne onda samo napred, u suprotnom je ovo chito gubljenje novca i vremena...

Pozz
        http://www.bmw.tv

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Uzmi smirglu i ismirglaj,pa onda predji sa nekom finom.Ali stvarno se potrudi da lepo to uradis.Sprej je ovde u BG 275 din u svakoj farbari...tako da se ipak isplati za 300-350 din da to odradis,jos pogotovo sto ti se mnogo svidjaju te radkapne!
          Power of dreams !!!

Comment

• Dutchman
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 741
            • Vracar centar sveta

akril u spreju , tzv. autolak-u je 280 dina otprilike i moze direkto bez podloge na abs platiku od koje je u vecini sluchajeva radkapna.... samo treba oshmirglati najbolje redom 400 pa 600 pa 1000 dok nedobijesh maltene ispoliranu povrshinu...

ili to ili ce ti se videti zagreotke mozda da gitujesh ali to ce brzo popucati i pasti...
            Prevelika slika u potpisu!

Comment

• bozam
              CBC Član
              • 12.09.2005
              • 39
              • NS

Ah znaci smirglu u ruke i picim...
              hvala na savetima

Comment

Working...
              X