Neka preporuka za sredstvo za pranje unutrasnjosti tj sedista?
Sredstvo za pranje
Collapse
X
-
Za efektivno chishcenje sedishta/tapacirunga jedino pomazhe dubinsko chishcenje/pranje, koje koshta maaaalo vishe nego shto bi trebalo, ali ipak "ishchupa" iz tapacirunga sve shto se tamo nakupilo tokom godina upotrebe... Postoje i raznorazni sprejevi, pene i hemikalije koje se nanose na tapacirung pa se onda ochiste/pobrishu vlazhnom krpom, ali to je samo "shminkanje"... Kad ti sedisthta ochiste onom Kirby (ili kako se vec zove) mashinom, e, to "ishchupa" sve shto se tamo nagomilalo godinama/decenijama...
Tako da, prvo u nekom salonu dubinsko pranje sedishta i tapacirunga, a onda kuci, laganica, neka pena i chishcenje u smislu vracanja sjaja i "vlazhnosti" tapacirunga. To u kombinaciji jedino daje puni efekat!
Pozz =]
-
-
kod cigosa na pijaci kupi sredstvo za pranje tepiha.... shatro pena izvlachi svo crnilo iz tepiha itd itd.....
znam da izgleda smeshno ali ja sam sa time prao tepih u kolima i izvukao svu prljavshtinu.... bez tepih tj bio je braon sivo crn ali posle pranja sam shvatio da je svetlo bezPrevelika slika u potpisu!
Comment
-
Comment