farbanje unutrasnjosti automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

farbanje unutrasnjosti automobila

ima li ovako nesto da se kupi kod nas? ne treba mi za farbanje sedista vec za zadnju policu koja je izbledela i hocu da je osvezim. hteo sam da je presvucem ali je to ispalo nemoguca misija pa mi ostaje ovo:

Bring your faded or stained car seats back to life using Upholstery Fabric Spray Paint. Available in the UK from http://www.fabricspray.co.uk

zverko?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • Put-in
    Banovan
    • 28.01.2009
    • 189
    • Beograd

Re: farbanje unutrasnjosti automobila

Radio sam to na 2-3 auta, najobicniji auto lak u spreju (mat), i niko ne moze da provali da nije novo.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

bas me zanima na sta lici sic kad ga uradis auto lakom...

ima MHW specijalne sprejeve za mebl, kozu i vinil. bitno je da kad se osusi bude mekano kao i pre.

ja sam moju zadnju policu uradio crnim motipom za stopke i kad se osusilo onda je iscetkao cetkom i ok deluje samo ostaju tragovi recimo od usisivaca pa je potrebno staviti onaj dodatak sa cetkom kad se u****va.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Put-in
        Banovan
        • 28.01.2009
        • 189
        • Beograd

Pa nisam pričao o farbanju siceva, već o zadnjoj dasci. Zadnji auto je bio Golf mog paše, samo auto lak, i ispalo je extra, kao novo, inače bila je braon. Niti se skida niti izgleda da je farbano. A Chubbsu treba da se ofarba zadnja polica, ne sicevi.

Comment

• banekg
          CBC Senator XXL
          • 06.09.2010
          • 1274
          • Nis
          • Toyota Carina e 2.0

Ima ovde, kod nekog lika, koji drzi trgovinu obucarske opreme isl., pigmenti u spreju, za kozu, mebl, skaj i slicno. Prilicno skupo, ali ja probao onaj za eko kozu, i odlican je.
          Long Live CBC!!!

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

neki naziv prozivoda? proizvodjac?

auto lak ne dolazi u obzir. polica je presvucena nekom vrstom plisa i ovo bi ga samo ulepilo i unakazilo a druga polica moze da se naruci eventualno iz amerike.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• banekg
              CBC Senator XXL
              • 06.09.2010
              • 1274
              • Nis
              • Toyota Carina e 2.0

REFLEX - Nova Milanese Italia
              Naziv proizvoda "Tintura per pelli lisce" LEDERFARBER - to je za kozu i eko-kozu, mada sam ja radio i mebl.

To je ono sto sam ja nekad kupio, a sutra cu svratiti do prodavnice za vise podataka. Takodje u KG-u, postoji neka od onih drustvenih preduzeca u tranziciji, mislim da se zove "MD", imali su strasno dobre proizvode u vezi sa svim vrstama tkanina i slicno. I o tome javljam sutra.
              Long Live CBC!!!

Comment

• Cougar
                CBC Senator XXL
                • 13.06.2009
                • 352
                • NBG // Vrbas
                • Cougar XR 2.5 V6 24v

Originally posted by banekg
                Prilicno skupo, ali ja probao onaj za eko kozu, i odlican je.
                Molim te definisi malo bolje probao... na kolikoj povrsini, na kojoj povrsini, ako si to uradio na koznim sedistima kakva su iskustva posle nekog vremena...!?
                Boost is automotive equivalent of cocaine

Comment

• banekg
                  CBC Senator XXL
                  • 06.09.2010
                  • 1274
                  • Nis
                  • Toyota Carina e 2.0

Probao na zadnjoj polici koja je presvucena nekom tkaninom. Traje nesto vise od godinu dana i izgleda odlicno, s' tim sto polica ne trpi nikakva habanja, jer samo stoji kao polica i drzi dva zvucnika.

Druga proba, mislim da je bitnija - isti proizvod, isto vreme trajanja, objekat je bila kozna jakna (rokerica).
                  Long Live CBC!!!

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

sto se tice farbe za kozu ja se ne bih kladio u te sto se kupuju u tim nazovi govozdjarama jer sam istu probao na volanu svog auta i nije trajalo ni 7 dana, sve se skinulo. za volan imam drugu semu. volan prvo osmirglate dobro recimo sa PP 1500. zatim ga prefarbate crnim autolakom a onda izlakirate mat lakom. bude kao nov, provereno. sto se police tice, ne mogu da se setim kojim je materijalom presvucena ista u G2 ali u BMW-u je od nekog kao plisa tako da bi ga auto lak samo pokvario i verujem da ninasta ne bi licilo. Ono sto sam ja uradio nije lose, kazem jedino sto ne trpi ostre predmete na sebi i ostavlja tragove kao ogrebotine pa je potrebno u****vati je dodatkom koji na sebi ima cetku. Sto se sedista tice samo taj specijalizovan za mebl dolazi u obzir.

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

nesto vise... kako, sta, gde i koliko?

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

cekaj da ofarbam i vidim na sta lici pa onda detalji. mozda je krs.

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

boca je pod pritiskom, nije pumpica i baca lep mali, precizan mlaz i lepo natapa. polica je bila plava i izbledela na zadnjem delu poprilicno.

ostavio sam da se susi, pa cemo videti...

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

Ostavio da se osusi i presao jos jednom. Boja je ekstra, sve pokriva ali... nije to to, plis nije vise mekan vec je kao oni tvrdi sundjeri. zadnja je polica u pitanju pa i nije smak sveta ali ko zna kako ce se ponasati kad se nesto ostavi na njoj. Sprej je isti onaj sa videa, sto lik farba sedista, ali ja to ne bih radio...

Comment

Working...
                              X