Pitanje i pomoc sve o gitovanju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maslak
    CBC Početnik
    • 14.06.2011
    • 3
    • Beograd

Pitanje i pomoc sve o gitovanju

Treba mi pomoc. Imam ladu rivu 1500 i pocela je da rdja na nekoliko mesta. Sta treba kako treba. Nisam gledao da li ova tema postoji zato sto sam nov na forumu i ne baratam bas sa ovim. Znaci kratka pomoc koja sredstva da kupim i sta da radim. Hvala unapred puno !!!
  • maslak
    CBC Početnik
    • 14.06.2011
    • 3
    • Beograd

Nisam se dobro predstavio zato verovatno nisam dobio odg ja sam bravar radim sa limom i brusilicama znam celu proceduru ali ne znam gde u bg da kupim onaj git i kako se to zove iz dva proizvoda ako neko moze da pomogne , Hvala i nadam se brzom odg posto planiram da krenem uskoro sa radom .

Comment

• Megasp
      Banovan
      • 22.05.2011
      • 68
      • Uzice

Ukratko-dobro ocistis od rdje,onda polesterskim gitom taj deo lepo popunis,ismirglas da se izravnja sa ostatkom,OBAVEZNO spric git (on ti stiti jer bez njega git ce upijati vodu+popuni neravnine)onda nekom finom smirglom izbrusis i ofarbas

Comment

• maslak
        CBC Početnik
        • 14.06.2011
        • 3
        • Beograd

Aha hvala a jel te gitove tako da trazim ili oni imaju neko drugo ime kako se zovu ti proizvodi ako znas .

Comment

• Megasp
          Banovan
          • 22.05.2011
          • 68
          • Uzice

Ma samo trazis poliesterski set i tu ti je sve i spric git.Tu gde kupis u nekoj farbari pitaj za postupak sta i kako i rece ti ljudi kako se radi.Najbolje da imas nekoga ko je radio vec jer se steze za par minuta,a mozes da vezbas na necemu ako nisi siguran sta radis

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Ukratko,to nema veze sa mozgom.Iseces truli deo,zavaris nov lim,gitujes fiber gitom i smirglas,posle cement git pa i njega lepo osmirglas redom sa 80,120,150,180,240 i onda ide u spric git koji smirglas vodenom 1000 pa tek onda farbanje.Ista je procedura i ako je samo zardjao jedino sto tada ne seces lim vec ga dobro obrusis.Ovo sam ti samo okvirno napisao.Taj poliester se koristi za camce i neke vrste branika a ne za limariju.

Comment

Working...
            X