Treba mi pomoc. Imam ladu rivu 1500 i pocela je da rdja na nekoliko mesta. Sta treba kako treba. Nisam gledao da li ova tema postoji zato sto sam nov na forumu i ne baratam bas sa ovim. Znaci kratka pomoc koja sredstva da kupim i sta da radim. Hvala unapred puno !!!
Pitanje i pomoc sve o gitovanju
Collapse
X
-
Nisam se dobro predstavio zato verovatno nisam dobio odg ja sam bravar radim sa limom i brusilicama znam celu proceduru ali ne znam gde u bg da kupim onaj git i kako se to zove iz dva proizvoda ako neko moze da pomogne , Hvala i nadam se brzom odg posto planiram da krenem uskoro sa radom .
-
-
Ma samo trazis poliesterski set i tu ti je sve i spric git.Tu gde kupis u nekoj farbari pitaj za postupak sta i kako i rece ti ljudi kako se radi.Najbolje da imas nekoga ko je radio vec jer se steze za par minuta,a mozes da vezbas na necemu ako nisi siguran sta radis
Comment
-
-
Ukratko,to nema veze sa mozgom.Iseces truli deo,zavaris nov lim,gitujes fiber gitom i smirglas,posle cement git pa i njega lepo osmirglas redom sa 80,120,150,180,240 i onda ide u spric git koji smirglas vodenom 1000 pa tek onda farbanje.Ista je procedura i ako je samo zardjao jedino sto tada ne seces lim vec ga dobro obrusis.Ovo sam ti samo okvirno napisao.Taj poliester se koristi za camce i neke vrste branika a ne za limariju.
Comment
-
Comment