Poliesterski blatobrani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rustik-etno
    CBC Član
    • 09.03.2010
    • 30
    • Obrenovac

Poliesterski blatobrani

Posto radovi na izradi moje replike polako ali sigurno napreduju vreme je da pocnem da razmisljam o tome kako,gde i ko moze da mi odradi taj deo posla.
    Posto sa poliesterom nemam skoro nikakva iskustva zamolio bi svakog ko ima neka znanja o tome da mi pomogne oko resavanja ovog problema.
    U pitanju su prednji i zadnji blatobrani za MG TD.

Za pocetak voleo bih da cujem neka vasa misljenja kako bi to moglo da se odradi a da bude odradjeno kako valja.Znaci koji je postupak? Prvo je potrebna izrada 3D crteza pa model (stirodur ili...) ,kako ga odraditi (da li CNC ili sa drvenim plocama pa stirodur) kalup,odlivak.
    Potreban mi je i neko ko dobro barata sa 3D modeliranjem. I naravno ko bi to sve mogao da mi odradi? i po kojoj ceni?

Pomagajte....
  • Nixazzar
    CBC Član
    • 13.07.2010
    • 32
    • Sabac (klenak

To sto ti zelis da odradis, kod nas, iskreno tesko, ja nisam neki znalac poliestera, malo sam nesto tek cackao, ali komsija mi se bavi tim stvarima, pa sam gledao kako on radi.

Sto se tice kalupa, on covek to pravi od poliuretanske pene, kada se pena stvrdne, sece je, smirgla i pravi kalup koji bi izgledao kao kranji proizvod, mozda ima bolji nacin, ja barem iznosim ono sto znam pa da ti pomognem bar nekako, ako mogu
    i'm so JDM, i eat RICE everyday

<Shuto-Expressway.com> <Forum.Hondaclub.co.rs>

Comment

Working...
    X