Skidanje nalepnica - tj lepak od nalepnica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Megasp
    Banovan
    • 22.05.2011
    • 68
    • Uzice

Skidanje nalepnica - tj lepak od nalepnica

Postoji vise metoda i sredstva sta vam padne na pamet.Najcesce se koristi medicinski benzin jer opican moze da osteti farbu,sredstvo MER je super za skidanje nalepnica ima alkohola pa bolje rastvori od obicne vode,imaju i sredstva za skidanje nalepnica ali po meni to je bacanje para.Sta god da odaberete morate trljati i trljati.Mozete pre skidanja nalepnice obicnim fenom dobro zagrejati nalepnicu jer ce lepak pod toplotom malo da popusti pa je lakse skinuti.Otkad sam uzeo auto pozadi je od nalepnice stajao lepak i delovi nalepnice sto me iritira pa nikako da skinem,eto juce sam imao vremena i mogu reci da mi ja za poduhvat bilo potrebno nesto manje od sat,mada je nalepnica ogromna.Ja nisam imao sredstva i koristio sam neku krpicu sto sam nasao i obicnu vodu i uspeo sam da skinem.Evo pogledajte kako je bilo a kako je sada.

Mozda ima jos mnogo nacina za skidanje ali ovi su najednostavniji,ja nisam imao nista pri ruci pa sa obicnom vodom i krpcom sam uspeo.
  • Coeus
    CBC Član
    • 08.11.2010
    • 17
    • Dorcol

Ja koristim WD-40.

Comment

• Marekber
      Tek je upao...
      • 15.09.2022
      • 1
      • Latvia
      • VW PASSAT B8

nevjerovatno.. koliko sam probao brutalno je teško skinuti naljepnice. A ovdje izgleda tako lako. Možda koju posebnu krpu ste koristili? Je li jednostavno?

Comment

Working...
      X