nazalost od vagena nece moci da se prolazi :lol:
Tuning Styling SHOW - NS 16.10.2004
Collapse
X
-
Ne znam ljudi šta to fali Nemcima......ono, jesu krivi za nekoliko svetskih ratova ali razumeju se u automobile i tehniku,valjda upravo iz razloga što su morali da cimaju vojsku okolo i imali dovoljno vremena za ispitivanje tehnike u nemogućim uslovima.Malo je poznato ali je lično Hitler prvu proizvedenu VW bubu poklonio Evi Braun!Mislim, šta fali Evi Braun....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
-
Bas sam se vratio sa sajma i mogu vam reci da nije lose.Daleko je od Beogradskog,ali je dosta bolji od prethodna 3. Od zanimljivijih modela tu su MB sl 350, opel tigra kabrio, saab 9-3 kabrio, krajsler 300c i crosfire,...a najbolji deo sajma su svakako hostese(mnogo bolji izbor nego ranije)
Comment
-
-
Originally posted by AROd zanimljivijih modela tu su MB sl 350, opel tigra kabrio, saab 9-3 kabrio, krajsler 300c i crosfire,...a najbolji deo sajma su svakako hostese(mnogo bolji izbor nego ranije)SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
-
He he, sa boldom 1 imaces vise bolda 2SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
-
Comment
-
Comment