VW OZNAKE na repu i malo o enterijeru Passata B5...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • andrejp
    CBC Član
    • 12.02.2005
    • 31
    • Beograd

VW OZNAKE na repu i malo o enterijeru Passata B5...

Elem, originame oznake na repu Passata ("VW" znak, natpis "PASSAT" i natpis "TDI") su mi korodirale i pocrnele / pozelenele, takve su od kada sam uzeo auto ali bih sad hteo da ih zamenim.

Interesuje me da li neko zna gde moze da se kupi komplet originalnih oznaka ili kvalitetne aftermarket verzije istih? Koliko to otprilike kosta?

Druga stvar: takodje ono sto zelim da sredim na autu to je unutrasnjost... zelim da promenim volan i kuglu menjaca, posto je volan izlizane koze i unistene plastike po sredini, a na kugli menjaca je propala koza... Da li neko ima predlog kako ovo da resavam, da li da jurim polovni originalni volan ili da stavljam neki aftermarket ili... ? Takodje treba da nadjem i onaj plasticni izduv klime po sredini sredisnje konzole, dakle onaj dupli na vrhu konzole, posto je desni deo sa dve tri polomljene plasticne resetkice... Isto da jurim na nekom otpadu ili sta?
    Automobil: VW Passat 1.9 TDI
    Motor: Suzuki DL1000 VStrom
  • Dutchman
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 741
    • Vracar centar sveta

www.halooglasi.co.yu

odatle pochni... kvalitetni after market natpisi, nemam pojma ja sam sa onima sa buvljaka zadovoljan , isti ti su na bubanj potoku subotom josh 2 do 3 puta jeftiniji. shto se oreginala tiche slobodno odustani poshto su cene tipa 1600din prema 100din otprilike kad sam ja gledao. A proizvodnja je neka kina u oba sluchaja...

volan i kuglu menjacha odnesi kod auto tapetara... nek ti neko preporuchi... cena za volan je oko 50eura da se pretapacira u kozu , ruchica pojma nemam , ali sam ja na buvljaku uzeo sasvim ok koznu za 500din... dodushe moraju shrafovi da se dotezu svaki drugi vikend... poshto mi nije odgovarao ni jedan od plastichnih ulozaka.

ventilacioni otvor je oko 25-30eura taj gornji, ja sam ga platio 30 proshle zime kad sam ga prepravljao da ubacim dva sata u jednu polovinu, i to sam nashao u halooglasima... po otpadima je mozda i jeftinije , ovo je bilo u gradu shto je meni odgovaralo da se ne cimam po periferiji...
    Prevelika slika u potpisu!

Comment

• andrejp
      CBC Član
      • 12.02.2005
      • 31
      • Beograd

E hvala! Sad za vikend svakako idem na Bubanj Potok pa cu da pokupujem ove natpise tj oznake, a ovo za izduv klime mi je isto OK, pogledacu po otpadima i oglasima...

A sad, kuglu menjaca cu da ponovo presvucem kozom, ali volan nije tako jednostavno - ispuceni su mu vazdusni jastuci pa ne moze da se sredi plastika, a i mislim da je zreo za zamenu.. mislim da cu ipak ili da trazim polovni sa drugog Passata ili mozda neki nezavisne firme..

Jos jednom hvala za brzi odgovor!

Automobil: VW Passat 1.9 TDI
      Motor: Suzuki DL1000 VStrom

Comment

Working...
      X