Gde da nabavim akrilnu boju u spreju?Moju nijansu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Megasp
    Banovan
    • 22.05.2011
    • 68
    • Uzice

Gde da nabavim akrilnu boju u spreju?Moju nijansu

Gde mogu kupiti tj naruciti boju u spreju?Da im saljem postom uzorak ili gotovu boju da mi spakuju u sprej kako god.Za neke sitnice koje mogu isam da ne idem kod majstora za sitnice.Ako moze neki kontakt tel ili mail.
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

STR Kolor
    Adresa: Vojvode Stepe 80b, Vozdovac, BGD
    Tel: 011/ 3976 176
    Mob: 065/ 227 3344

rade po sifri i pakuju u sprej
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Megasp
      Banovan
      • 22.05.2011
      • 68
      • Uzice

Hvala zverko.Nadam se da salju pouzecem

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ne vidim razlog zasto ne bi poslali brzom postom. s tim da je na tebi odgovornost ako nijansa ne odgovara. po sifri ce ti poslati boju kao iz fabrike ali pitanje je u kakvom je stanju tvoja boja, da li je farban neki deo, koliko je matirala. tako da znas, budi spreman da moze da se desi da omanes. naravno, ako ti je to za korekcije neke bez da farbas ceo deo, onda je ok samo sifra boje sa sasije. ili na kraju krajeva posaljes im poklopac od rezervoara a oni ti ga vrate sa dva spreja i to je to.
        Last edited by zverko; 04.09.2012, 23:44.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Megasp
          Banovan
          • 22.05.2011
          • 68
          • Uzice

Ok hvala.U potpunosti se slazem.Naravno malo pogubi od fabricke,ja sam zvao par sto sam nasao na netu.I kazu ne saljemo postom dodjite licno.Ne znam razlog ali tako je.Uzimam sada u farbari da mi se urade pragovi posto ih menjam,pa cu ostaviti uzorak da posaljem pa po njemu neka ga prave.Hvala jos jednom

Comment

Working...
          X