Golf 2 styling

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Golf 2 styling

Ono sto meni treba jesu predlozi i misljenja u vezi stylinga za Golf 2. Slike trenutno nemam jer auto nije moj ali potrudicu se da uskoro nabavim jer je auto u jako lepom stanju. U pitanju je kao iz naslova VW Golf 2, '92god., 1.3 benzinac. Auto je kupljen kao kompletno ofarban i zasticen, jako lepo ide i sve na njemu radi. Doslo se u fazu slatkih zelja, a to je da se malo poboljsa izgled auta ali da ne odudara od fabrickog izdanja.
    Sto se izgleda tice uradjeno je malo ali ipak vidljivo, ocna antena za radio koja je falila, maska za 4 fara, zamenjeni su fabriski farovi i stavljeni novi. Ono sto se sad trazi jesu stop svetla sa gti modela, iskljucivo ovakva:

Takodje spojler gepeka, onaj gornji, diskretan. To je ono sto je prvo u planu i sto se trenutno trazi. Takodje i volan jer je ovaj trenutni jako ruzan i mislim da se ugradjivao u najslabije modele.
    Ono sto bih pitao iskusnije, to je d ali je moguce da na taj golf sa 1.3 motorom stafiti tablu sa obrtaljkom!? Da li mogu da se dodaju duboki branici i zakace maglenke ili mora nesto da se preradjuje!?
    Ima li neko iskustva sa saticima za pritisak ulja, napon akumulatoa....
    Eto, pisite, predlazite...
  • Desmo
    CBC Senator
    • 27.06.2010
    • 280
    • Vrsac
    • VW Mk2 1.8

Zadnja svetla se drže na tri šrafa i lako se menjaju. Zatamljenih Hella ima po oglasima 20 30 evra.

Spojelr gepeka može al treba zadnje staklo sa rupama.

Volan može od trojke, passata b3, najlepši je od GTIja i dosta sličan B3 kojih ima više i jeftiniji su.

Obrtaljka može od novog tipa sa CE2 samo potrefi brojke ispod km sata. Ugradnja je "Plug&Play".

Branici i maglenke mogu ako imaš instalaciju, isto tako i za satiće - potrebni su davači, 50-60 evra i malo truda.
    Aspirazione naturale!

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

Nisam vidjao od golfa gti vec samo zatamnjena ali u slicnim izvedbama, nikako onakva kakva bas trazim.
      Za spojler nisam znao da staklo mora imati rupe i hvala ti na toj informaciji inace bih sigurno kupio da sam naisao da se prodaje, a posle cekao ko zna koliko dok zamenim staklo.
      Mozes li postaviti slike tih volana, ja znam samo one koji su isli iskljucivo u golfa. Da li treba neki dodatak ili adapter ili je samo plug&play?
      Za km sat znaci sigurno moze ili treba nesto da se odradi, odakle cita obrtaje i pokazuje na novom satu ako fabricki nije imao sat sa obrtaljkom?
      Za maglenke mislim d anema instalacija ali znam da to nije problem da elektricar izvede istu ali me zanima samo kacenje istih!?

Comment

• Desmo
        CBC Senator
        • 27.06.2010
        • 280
        • Vrsac
        • VW Mk2 1.8

Zatamljenih štopaljki imaš i na običnim golfovima..

Passat B3:

Golf 2:

Golf 2 kožni:

Adapter već imaš na tvojoj osovini ako je golf `89 godište ili mlađi.

Sat može od novog tipa sa jednim džekom i pogledaj da se potrefi ovaj broj zbog tačnog pokazivanja kilometraže i brzine:

Novi tip table sa jednim džekom ćeš lako prepoznati po lampici za nivo tečnosti koja je između alt i ulja umesto gore kod pokazivača temperature.
        Last edited by Desmo; 13.09.2012, 17:21.
        Aspirazione naturale!

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Zaista je slican volan za golfa i pasata, a ujedno se takav i trazi.
          Sto se sata tice, taj novi tip jel se osim pokazivaca nivoa tecnosti prepoznaje i po digitalnom satu!?

Comment

• Desmo
            CBC Senator
            • 27.06.2010
            • 280
            • Vrsac
            • VW Mk2 1.8

Samo po pokazivaču nivoa tečnosti.
            Aspirazione naturale!

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

Kako izgleda volan od gofla gti?
              Sto se tice instrument table noviji tip table ima jedan dzek jel tako!? Sta znaci CE2!?

Comment

• Desmo
                CBC Senator
                • 27.06.2010
                • 280
                • Vrsac
                • VW Mk2 1.8

Izgleda isto kao ti gore na slici. Možda si mislio na ovaj, od starog tipa:

U tom slučaju reducir sa osovine mora da se skine jer je na ovom volanu manja rupa.

Nova tabla ima jedan džek, da.

CE2 - Central Electric 2 ugrađivao se u VW Golf/Jetta, Corrado, Vento, Passat od 1989 do 1997 i svi su međusobno kompatibilni.
                Aspirazione naturale!

Comment

• markofpi
                  CBC Senator XXL
                  • 27.07.2006
                  • 1552
                  • Bezanijska Kosa

Ne svidja mi se ovaj, vise sam za onaj gore model Jel moguce takav volan presvuci kozom, a da ispadne ok!?
                  A sto se table tice video sam da ima neka i sa putnim racunarom!?
                  Sto se mene tice trazim ovu sa digitalnim satom i obrtaljkom i da li na toj tabli pise negde CE2 ili se ona prepoznaje samo po izgledu?

Comment

• Desmo
                    CBC Senator
                    • 27.06.2010
                    • 280
                    • Vrsac
                    • VW Mk2 1.8

Kožni može da se uradi, ovaj drugi ne verujem, ne znam.

MFA ima dosta zezanja da se ugradi, ali može.

Nisam primetio da negde piše CE2 ali najlake po izgledu table i prikuljučka pozadi
                    Aspirazione naturale!

Comment

• markofpi
                      CBC Senator XXL
                      • 27.07.2006
                      • 1552
                      • Bezanijska Kosa

Do sada sve table neispravne ili poluispravne, a naidjoh na ovu (nema lampicu za nivo tecnosti!?):

Misljenje!?

Comment

Working...
                      X