Ono sto meni treba jesu predlozi i misljenja u vezi stylinga za Golf 2. Slike trenutno nemam jer auto nije moj ali potrudicu se da uskoro nabavim jer je auto u jako lepom stanju. U pitanju je kao iz naslova VW Golf 2, '92god., 1.3 benzinac. Auto je kupljen kao kompletno ofarban i zasticen, jako lepo ide i sve na njemu radi. Doslo se u fazu slatkih zelja, a to je da se malo poboljsa izgled auta ali da ne odudara od fabrickog izdanja.
Sto se izgleda tice uradjeno je malo ali ipak vidljivo, ocna antena za radio koja je falila, maska za 4 fara, zamenjeni su fabriski farovi i stavljeni novi. Ono sto se sad trazi jesu stop svetla sa gti modela, iskljucivo ovakva:
Takodje spojler gepeka, onaj gornji, diskretan. To je ono sto je prvo u planu i sto se trenutno trazi. Takodje i volan jer je ovaj trenutni jako ruzan i mislim da se ugradjivao u najslabije modele.
Ono sto bih pitao iskusnije, to je d ali je moguce da na taj golf sa 1.3 motorom stafiti tablu sa obrtaljkom!? Da li mogu da se dodaju duboki branici i zakace maglenke ili mora nesto da se preradjuje!?
Ima li neko iskustva sa saticima za pritisak ulja, napon akumulatoa....
Eto, pisite, predlazite...
Sto se izgleda tice uradjeno je malo ali ipak vidljivo, ocna antena za radio koja je falila, maska za 4 fara, zamenjeni su fabriski farovi i stavljeni novi. Ono sto se sad trazi jesu stop svetla sa gti modela, iskljucivo ovakva:
Takodje spojler gepeka, onaj gornji, diskretan. To je ono sto je prvo u planu i sto se trenutno trazi. Takodje i volan jer je ovaj trenutni jako ruzan i mislim da se ugradjivao u najslabije modele.
Ono sto bih pitao iskusnije, to je d ali je moguce da na taj golf sa 1.3 motorom stafiti tablu sa obrtaljkom!? Da li mogu da se dodaju duboki branici i zakace maglenke ili mora nesto da se preradjuje!?
Ima li neko iskustva sa saticima za pritisak ulja, napon akumulatoa....
Eto, pisite, predlazite...

Comment