AJD POMOZITE I MENI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivan_alfa
    CBC Član
    • 23.11.2005
    • 41
    • NIS

Miki - Nema reci,definitivno si upravu , auto sam uzeo sa njima,i trenutno sam zainteresovan za spojlere ,a kasnije idemo i na felne i gume,a u vezi spustanja,zarko bi zeleo,ali u prethodhodnoj poruci sam obijasnio razlog . Neko je ovde pisao o discanzerima ili kako vec. Da se dobije vece medjuosovinsko rastojanje,ali nisam mogao da izvucem jos neke interesantne podatke u vezi njih. Pozdrav i hvala na predlogu

Comment

• ivan_alfa
      CBC Član
      • 23.11.2005
      • 41
      • NIS

Ludilo u Matrixu za bilo koji dodatak cena je 200e, ali cudo jos vece ili samo malo prepravili ili ceo novi stavili cena je ista,ja izaso zbunjen, trebao da mu predlozim neko ludilo pa da vidim dal bi tada ostao pri toj logici od 200e

Comment

• ibiza
        CBC Senator XXL
        • 16.03.2005
        • 304
        • Beograd
        • Renault clio sport 172

Ma kakav matrix on naplacuje kao da ima servis u Nemackoj a ne u Srbiji.Jesi li zvao coveka ciji sam ti broj dao?

Comment

• ivan_alfa
          CBC Član
          • 23.11.2005
          • 41
          • NIS

Jesam,lik je izgleda OK, ostalo je na tome da mi javi cene, pa cu da vidim sta cu onda dalje. Mozda mi i on nesto predlozi.
          HVALA

Comment

• ivan_alfa
            CBC Član
            • 23.11.2005
            • 41
            • NIS

Ljudi kazite nesto, nemoj posle kada uradim, PA NIJE TI OVO LEPO TREBAO SI OVAKO ,PA OVO TI SE NE SLAZE SA OVIM , kazite mi, 100ljudi 100 cudi; 100 zena 200 s...a

Comment

• radja
              CBC Član
              • 11.03.2005
              • 31
              • Novi Sad - Indjija

PA druze, radi auto onako kako ti zelis da izgleda. Pogledaj neke slike sa neta cisto da pohvatas neke osnovne stvari, ali detalje pravi po svom ukusu.

Uvek ce se naci neko kome se nesto nece svideti, al sta te briga - najvaznije je da se na kraju auto tebi dopadne, sve ostalo je diskutabilno.

Moj savet ti je, kao sto je vec neko napisao, da prvo spustis auto za jedno 30-40mm i da stavis felne i sire gume, jer je stvarno glupo da radis spojlere pa onda spustanje i felne. Branici se prave na odredjenu visinu (npr 10-12 cm od zemlje) pa ako na to spustis auto onda neces moci ni da ga vozis nigde po nasim putevima, a ako ih napravis na 15 cm od zemlje, onda ima da izgleda ko jarac.

Comment

• ivan_alfa
                CBC Član
                • 23.11.2005
                • 41
                • NIS

radja- jarac ta ti je dobra

Comment

• Saby
                  CBC Senator XXL
                  • 25.11.2004
                  • 408