cajgeri za golfa 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

cajgeri za golfa 2

samo me interesuje sta mislite o ovim cagerima za golfa 2

ocu da ih uradim pa me interesuju vasa misljenja, inace u pitanju je photoshop i jako se lako urade samo je pitanje na cemu ih i cime stampati da se dobije onaj wet look i ziva boja, ink jetom nisam uspio da to dobijem, laserski isto me nije odusevio, i sta se koristi mislim koja boja da bi de dobile fluorescentne boje pod svjetlom, tj da recimo crvena i zelena budu svijetlece boja kad se osvjetle diodama
    jel postoji neka boja posebna za to i dal ima neki stampac da moze to da uradi, pokusavao sam sa flomasterima ali ne svijetli jbg
    imal neko iskustva sa tim
  • remus
    CBC Senator XXL
    • 25.12.2004
    • 695
    • Zrenjanin

Imam ja neke cajgere vec uradjene za golfa 2 GTI. Standardno belo,pa nesto sa nekom istripovanom slikom,a u moze i bilo sta da se namesti. Inace ove tvoje su mnogo drecave,pa bi verovatno samo smetale oku.
    VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Danilo
      CBC Senator XXL
      • 02.10.2004
      • 908
      • Beograd, Dorcol

Da li ti recimo odgovara da bude ovoliko sjajno?

www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Uzmi i odstampaj na fotopapiru.I moj savet ti je da napravis nesto jednostavnije.Sto kaze remus mnogo je ovo drecavo.Uradi u jednoj boji i dodaj neki slicku eventualno i to je to.

I love my

Comment

• dandy
          CBC Senator XXL
          • 09.12.2005
          • 513
          • Bijeljina-Beograd Medakovic

uradio sam varijantu sa bijelom podlogom jer plava podloga sa plavm svjetlom daje neku sivu boju,
          okacicu slike za koji dan
          e sad interesuje me imal gdje da se nadju boje koje se nanose cetkicom ili bilo kako a koje daju fosforescentan look, tj kao kad diodicom osvijetlis instr tablu i onaj crveni dio obrtaljke pocne da bljesti onako ozivi boju, e sad imajul te boje gdje da se nadju
          nadam se da sa dobro objasnio sta trazim

Comment

Working...
          X