Super izgleda, samo problem je kod automobila cija se polica podize zajedno sa vratima. Kada se polica previse optereti sto zvucnicima, sto samom svojom tezinom, ako je kao ovde od medijapan-a, onda peta vrata padaju, podizaci ne drze. Opet zavisno od auta, kod mene ako ne podignem policu ne mogu nista da stavim u gepek, a kod drugih opet nema potrebe ni dizati policu.
zadnja polica
Collapse
X
-
Sjajno izgleda i ne samo to. Neka mi neko ko ima zadnju policu da valja kaze koji auto vozi
. Bez obzira sto navedena modifikacija tezi vise kilograma nego sto je zdravo to je JEDINI nacin da driveri (cak i oni losiji) zvuce pristojno. Neka neko ne pomisli da je 30mm ili laminat 2x18mm (ceo ili delimican) overkill. Ne kosta mnogo da se napravi i da se proba ko ne veruje. Nemojte dzabe da kupujete kvalitetne zvucnike i trosite novac ni za sta a da niste pripremili auto za to. Ima dosta posla ali se bas mora inace je rezultat nikakav zvuk. Bas obozava stabilne konstrukcije i tad tek ubija a nista ne zveci osim mozda vrata ako su kederi losi
Comment
-
-
-
Lopovi .... skinesh bravu sa gepeka i stavish sajlu to te koshta 15tak eura ali si miran ... a i ako zatamnish stakla niko ne vidi policu, a i uvek moze da se istapacira da se zvuchnici ne vide... jes da nije isti efekat ali opet moze da se extra uradi... meni es svidja zato shto je farbrijana svako ko je video mislio je da su samo zvuchnici spushteni na oreginalnu dasku + kad se zatvori gepek zbog idealnih mera dobija se kutija za woofer koji cepa extra i nishta ne zvechi shkripi itd...Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
Comment