Menjanje volana ili nesto drugo... Predlozi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Menjanje volana ili nesto drugo... Predlozi

Caos, na automobilu Fiat Marea, fabricki volan je toliko tvrd, pa kada vozim vise sati dnevno dobijem zuljeve... Salim se malo, nije bas tako dramaticno ali je volan tvrd i krut do bola, kao da neku motku drzim u ruci... Sta raditi u tom slucaju, zameniti kompletan volan nekim drugim, necim meksim, najvise bih voleo kozni ili ovaj prepraviti u kozni... Sta se nudi u po radnjama i po kojim cenama... Necu nista ekstravagantno ili neki mali kao za karting vec normalne velicine, mek ili kozni... Pomoc... Koji su aftermarket proizvodjaci dobri? Ima li gde Momo da se nadje ili neki tako slicno? Koliko je sigurno, kvalitetno i trajno da presvucem volan sa kozom i radi li to? Nije mi vazno 10-20eura gore dole, nego samo da to bude odradjeno vrhunski i da traje godinama...
    Pozdrav!
    Lancia Kappa 2.0 20v
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Za prvu pomoc kupi jednu mekshu navlaku (gace za volan) , pomazhe sigurno.
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

AKo se dobro secam, negde na forumu prochitah da neki lik u Piramidi presvlachi volane za 50 Evrica. Mislim da je to jeftinija i bolja opcija od kupovine drugog, pre svega abog AirBaga.
      http://www.bmw.tv

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Pa to sam i ja video, ali da li je ko radio volan kod njega i ima li ko njegov broj ili tacnu adresu??? A kod mene izgleda nema Airbag, auto 98 a ono nema , ili mozda ima ali ja ne znam, na volanu nema nikakve oznake, pise samo Fiat...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

U AP Sportu imas (po meni) lepe sportske volane u pristojnoj dimenziji, znaci nisu mali, u vise pastelnih boja, cena je oko 3000 dinara komad. Ima trokrakih i cetvorokrakih, ali problem je sto u ponudi nemaju glave za iste.

Ti su po meni najpristojniji i najdiskretniji na izgled koje sam ja do sada nasao, sve ostalo je u nekom racing-fancy-yoopie fazonu...

Sto se navlaka tice, imas sirok dijapazon modela, od sundjerastih najobicnijih (meni sasvim dobra, volim debeli volan u rukama koji ne bezi i ne kliza) po ceni od oko 300 dinara, preko plasticnih, koznih, sa svim mogucim natpisima i logoima, Nitro, sparco, racing, tuning, styling, budzing... Ako je stavis, obavezno je ucvrsti za volan nekako, jer voli da kliza, a nije bas zgodno kada okrenes navlaku umesto volana u krivini...
          www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ma imas airbag 100 posto!!!!

A lik za presvlacenje volana se nalazi u Piramidi u prizemlju i gleda ka sredini trznog centra (tj. nije u bas u najvecoj zgradi, nego u onim prizemnim prema bulevaru)!!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• jaksa
              CBC Senator XXL
              • 23.10.2004
              • 701
              • Novi Beograd, SC

Srdjane, slikaj volan pa okaci sliku da ga vidim(o)

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

Ja sam radio kod toga lika u piramidi volan za Golfa 3 i uradio ga je fenomenalno. Inace moras da doneses volan jel on nece da ga skida sa auta.

Comment

• Srdjan
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 2416
                  • Bajina Basta/Beograd

Slikacu nije problem, znaci na njemu nema nista, pise Fiat a i kad dam kontakt nigde na tabli nemam lampicu za Airbag, jel ona mora da postoji ako je u automobilu ugradjen jastuk???
                  A to sto nece da ga skida, znaci da otpada... Ja treba da predjem 200km da bih dosao do njega i jos da se mlataram da volan skinem, prvo necu to da radim, lik ako se bavi time neka ga skida a i kako posle da se vratim kuci, jer pretpostavljam da je to malo duzi proces i da ne moze da se zavrsi za nekoliko sati.. Pozdrav!

P.S. Nek se javi vlasnici Fiata da vidim da li na njihovim modelima bravo, brava, Marea ima jastuka....
                  Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Originally posted by Srdjan
                    Slikacu nije problem, znaci na njemu nema nista, pise Fiat a i kad dam kontakt nigde na tabli nemam lampicu za Airbag, jel ona mora da postoji ako je u automobilu ugradjen jastuk???
                    Pogledaj na onoj zastiti za sunce>kada je otvoris trebalo bi nesto da pishe>kod mene je barem tako.Takodje mi pishe i na volanu, a imam i lampicu.Po svemu sudeci nemas izgleda jastuke...
                    Power of dreams !!!

Comment

• Eon
                      Moderator
                      • 10.03.2005
                      • 4225
                      • Beograd-NBG-44
                      • Superb 2.0 4x4 DSG

Nemoguce da nema. To godiste u osnovnoj opremi je imalo jedan vazdusni jastuk.
                      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• panther
                        CBC Član
                        • 06.04.2005
                        • 44
                        • Beograd-Vracar

Ortak ima mareu 1.6 2000.god. SX oprema i nema ni jedan vazdusni.

Comment

Working...
                        X