a unutrasnjost...
Styling Mercedes
Collapse
X
-
Ma ne trebamo mi njih. Davat ćemo im budzašto struju, energente, sirovinu i sl. A morat ćemo uvozit genetsku hranu, loše filmove, kvizove i sl. S*anjeBolje da ostanemo kod prepravki njihovih vozila
... a ja dijete radničko, ne znam što je to tunning show...
Comment
-
-
Kako se toga neko ovdje nije sjetio,sto se tice tih kradnih auta i dijelova.... a da zaboravio sam ovde se jos voze
Samo sam primjetio da kinezi najvise kupuju kradena kola,pitam se samo da li znaju da su kradenaHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Haha.. kod nji rec kradja zvuci kao : Bang nbang bang (streljacki vod)
Tako da je moguce da i nemaju rec za toAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Prije mjesec dana bila neka pljacka banke u BD i policija stoji na izlazu iz grada i zaustavlja i pretresa sva auta,nailazi kinez puno auto(golf4) kutija sa patikama, zaustavlja ga pandur i tjera da vadi sve jednu po jednu i otvaraHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
e a to sa mechkicama je jako lepo jel neko vido ishta slichno za druge automobile , ja sam upozno lika koji je na mercedesov putnichni autobus iz 70 i neke stavio novu karoseriju sedishta sve shto se vidi on skanije 2002godishte u turskoj za nekih 50000eura anov autobus koshta skoro 400hiljada josh najjache shto su mu sve carinili kao rezerne delovePrevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Ma to je zakon. Proizvođači više ne znaju što bi tražili za svoje uradkeA sve se svodi na isto... Svaki model je skuplji i ima samo nešto više lektronike. Postavlja se da li je uopće potrebna tolika silna elektronika ili je to prodavanje magle. Ako se u novom modelu upotrebljava elektronika znači da je stari model ima brdo grešaka pa ga sada krpaju. Primjer je A klasa a kako su me prosvjetlili poznanici i TT je sličan. Potrošaći su uvijek hebena stranka.
... a ja dijete radničko, ne znam što je to tunning show...
Comment
-
Comment