Neki manji tribal ili možda par japanskih slova na pravom mestu(trebalo bi da nešto znači).Ili na primer glava samuraja sa ratnom maskom, video sam to uradjeno na jednoj Nolan kacigi....
Ovaj osnovni ideogram mi se neobično svidja!Da li znaš šta u stvari znači?Inače pošto je moja hondica tamno plave boje, bila bi ekstra kombinacija sa belom bojom!
Uklapa se u ono Hondino, "Honda rules"!Onaj drugi motiv takodje je ok, videću da kontaktiram nekog od majstora!Ti reče da nekog znaš ili je to bilo onako....?
Pa u stvari samo jedan majstor i treba.Kada krečite, krečite ali stvarno!Zezam se ali stvarno ga pitaj koliko bi koštalo da se uradi na haubi jedan takav znak u beloj boji dimenzija 15x10 cm.Možda bi još jedan takav naslikao i na boku vozila.Normalno mislio sam na air-brush tehniku.Motiv bi trebalo da izgleda baš kako si ga ti postavila odnosno kao da su potezi uradjeni četkicom!
Boost>> pricao mi prijatelj sto je zivio u svedskoj 10-tak god.,isto negdje kod stokholma,da je svedima glavna razonoda kupovina tih velikih americkih oldtimer-a,a kaze da nisu puno skupi,on je radio na farmi kod nekog tomasa cini mi se,neznam kako se preziva,uglavnom koliko sam ga razumio i taj tomas "skuplja" te oldtimer-e
Comment