Sto se tice airbrush-a a vezano za motocikle, ako me secanje jos dobro sluzi, postojala je neka opasna ekipa u Svajcarskoj (ili vise njih). Nekada sam video negde njihove radove a osim boje koristili su i tehnike kontrolisanog nanosenja metala kao npr. pozlacivanje. Najverovatnije da je tu bila tzv. tampon tehnika u pitanju.Slicice su bile veoma detaljno uradjene a cene su astronomske.Reda 50-tak hiljada svajcarskih franaka za jedan kompletan Harley Davidson. Od hromiranja do airbrush-a. Unikatnost mora i da se debelo plati.
Malecka(ona naša mala crvena) je gore negde pisala da njen bata radi air brush ali da ne lakira površinu tako da to ostaje naknadno da se uradi.Ja sam zaista poklonik air brush-a i da imam nešto više vremena(čitaj novca) moja hondica bi bila sva u ideogramima, he,he.... mislim tu i tamo....više tu ili....
Ćao lave, nisam bio u HN a rado bi, ali sam zaista bio na putu tako da sam što šta ovde propustio!Kad ćeš u Srbiju, nisi odavno bio ovde?Šta misliš ti kao stari farbar o tehnici air brush, da li si je ikad radio?Kako zdravlje?
Pozdrav za povratnika sa puta.Dobro dosao u SCG.
Zdravlje kao prvo nesto bi se moglo reci da je bolje.
Citava potraga za tobom ni Interpol nemoze da te nade vec smo sa drustvom planiramo potragu za odbeglim Tetkom, a najvise bata Honda Pa ko ce mu biti kum ako uzme Cacanku za skvo.Mnogo je nestasan i slabo uci u zadnje vreme neznam sta mi muci mladog prijatelja iz BG.
Ili Honda ili ....... zana se.
Sto se tice tih folija jos su stari Slaveni i Iiri-Tracani i Kelti pravili slicne slike po spiljama i pecinama ,a mi posto smo modernije drustvo i volimo da saramo po zidovima ,plocnicima,po klupama red je da se sarne i po vozilima.- -ti Americki indijanci su prava kamilica za nas kad je u pitanju saranje. Kad ga Balkanac zasara to je vecno i trajno zapisano u historiju da pamte vecno pokoljenja,da po cemu bi nas drugom mogli pamtiti,ili ratujemo ili saramo,pa cak saramo i jaja za uskrs koliko smo samo napredni .Dosla mi neka emocija za to saranje .Ja sam naprimer kao klinac sarao zidove u soliteru od prvog do petnaestog sprata ,tako da mi je cale morao placati majstore da to saniraju.,kaze sine bit ce od tebe neki umetnik ili farbar ,tu se vec naziralo sto mi lezi u zivotu.Sta ces svako ima neku manu.Malo sale ali ima velike istine.
I tako ti ja prvo odem pa zavrsim majstorsku skolu za farbara i pocnem prvo da saram pod nazorom i instrukcijama starijih saraca od mene. U to moje vreme su se vec tada pojavljivali likovi koji su sarali u Dojcland Republik. pa kad su dolazili na raspust ucili nas kako se sara u Germny
Tada smo slike lepili na haube i obavezno ih zavrsavali bezbojnim lakovima da se nebi osetio prelaz ,bogami znas da nam je uspevalo,sta ces uz dobre ucitelje dobar je i pomocnik..Ima tu nesto i dobro .Brate vidljiv si sa kilometar pa ce te panduri iz znatizelje cesce zaustavljati ali zato si uocljiv u saobracaju i svi beze od tebe ,vidi ga ovaj je neki sasav tip mani ga se-obidi ga .
U principu ako je slika stvarno ok. Mislim da bi i sam sarnuo svoju Omegu ako je nadem za inat komsijama sto nemaju zasarana vozila.
Jednom se zivi jednom se sara ,jel tako??
E Da te pitam ; zasto Policija nema vise na haubama prednjoj i zadnjoj
policiske ambleme ???
Ajde sada da Vas vidim
A moram i neku pesmu da sarnem posle ovog
Pozdrav za bata Tetke i ostalu raju.
Saranje je strasna stvar ,saras samo dok si mlad
Saranje se brzo uci ,bisi blesav da sedis kuci.
Saranje nam strasno godi ,tuda zena lakse rodi
Saraj svuda gde god stignes ,dali lezis il se dignes.
Saraj svuda po fasadi ,neko sara i po bradi.
Saranje je sad u modi ,bogami i zenama i to godi
Al saranju dode kraj kada dodes u sam raj
Saraj Hondu nek se zna,ko je dasa ,to sam ja.
Pozdrav za sve sto "saraju" a nisu uhvaceni na delu.-to se kaze bravo majstore.
Ali ako ga uhvate ode.......................
Teks nije za zene
Comment