Loctite ako je ono sto ima kod nas je obicno u ona dva shprica i dosta je gusta.To ne znaci da je lose ali nije ponekad dobro jer tesko kvasi stakleno platno ili mat a i dosta se brzo steze. Normalna gustina zgodna za laminiranje je cak redja od poliester smole (malo redja od jestivog ulja). One mrezice koje se prodaju u poliester kitu za reparacije auta su retke i nije problem sa njima ali "prava" staklena tkanina je gusta i ne bi trebalo da ostanu mehurici pa je zato smola retka ali kad se natapa ipak ne curi previse. Pozdrav
Fiberglassing - nabavka, iskustva i sve vezano za isti...
Collapse
X
-
za sada najjeftinije shto sam nashao u BGD-u je 500dinara set oko kilo smole 50gr uchvrshcivacha i 1m kvadratni mrezice koja ima sigurno 1mm debela je prilichno , probo radi radio sam bash neshto slichno ko na prvoj slici , u ostalom ima kako se radi na www.jovovic. ima. virus. com pogledaj link za fiber.
ako nekog zanima mogu da objasnim kako se rade ove krive zezancije a mogu i da pokazem,Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Pozdrav, Dutch! Nisam odavno gledao tvoj site, odradio si extra kutiju! I ja sam malo surfovao... Snjimio sam Fokusa koji je odradjen isto kvalitetno sa PC-em u gepeku - verovatno znash o chemu pricham... Nisam nashao adresu gde si nabavljao fiberglas...? Ako nije problem postuj, raspitivao sam se u Astra farbari imali su neko vreme taj set ali je nestalo...
Samo mi reci neshto u vezi ove prve slike u thread-u, predpostavljam da su likovi koristili latex (elastin-pamuk), pa ga mazali smolom???
Poz! Thx!
P.S. Dutch mi je bio uslovno recheno savetnik pri spravljanju kutije za Fabiu...
Comment
-
-
fiber ima da se kupi u kichevskoj kod parka pored kalenic pijace ili u mekenzijevoj otprilike prekoputa AMSJ-a ili u grmechu ali neznam gde ima grmech !!!!
sto se tkanine tiche ja sam koristio staru majcu pamucnu tanku, em je elasticna em je tanko pa neupija mnogo smole - skupo mora da se stedi
uskoro cu da okacim kako se radi sa krivinama , inache ko neshto uradi i dokumentuje moze da mi shine na mejl poshto planiram da napravim veliku zbirku how-to na mom sajtu, za sve tipove modifikacija i tuning i stajling.Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
Comment