Da li je neko imao iskustvo sa patosnicama od aluminijuma? Kakve su sto se tice odrzavanja cistoce, cine mi se da se dosta lakse chiste od gumenih? Klizaju li i beze li pod nogama? Cini mi se da sam ih skoro negde video, a sad da li u nekoj prodavnici ili je to bilo na netu, ne mogu da se setim...
Patosnice
Collapse
X
-
Mi imamo u oba auta alu patosnice, ja sam ih napravio sa caletom oba seta, bas sam danas stavljao keder na njih da nam ne sece tepihe.
Ovako, sto se odrzavanja tice, u principu je isto kao i sa gumenim.
Ne klizaju se, ne znam otkud vam svima takva ideja...
-
-
Originally posted by luka.lOriginally posted by cosworthNe klizaju se, ne znam otkud vam svima takva ideja...Dva puta sam mog'o kicmu da slomim u DTM-ovim kolima.
Ja imam u oba auta, i ni u jednom nemam problema, niti iko ko se samnom vozi.
Comment
-
-
Ja pricam o tabli aluminijuma...kad je mokro, mora da se razmislja o tome, klizavije su daleko od gumenih...koje, jel, u opste i nisu klizave.A plus, gumene sa onim kao udubljenim kvadraticima u sebi lepo drze svu vodu i nema prosipanja okolo i curenja na razne strane....tako da....alu patosnica, negde i moze da bude lepa, ali gumena je keva.
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Tacno je da su lepe i da su preuzete iz trkackih automobila zbog bezbednosnih razloga, ali je i tacno da su klizave i zato nisu preporucljive!!!!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ne razumem zašto neki ljudi misle da sve što je na trkačkim automobilima estetski prikladno i lepo izgleda.
Ja licno volim mnogo toga sto se vizuelnih detalja na trkackih auta tice. Recimo, bele cajegere, bele felne, osigurace haube, aluminijske patosnice... Zbog toga ponesto od toga imam i na svojim kolima.
Comment
-
Comment