Da li i sta koristite za "sminku" instrumet table

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Sri.....pa kad misliš da tretiramo moj enterijer?
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Cim nadjem nakog u fabrici. Jbg, ovih poslednjih par godina su aktuelna penzionisanja i slicne stvari....
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

naj jaca fora za kokpit je ArmorAll mleko. prepoznacete ga po vikingu kao zastitnokm znaku i crno narandzastoj boji flasice. vrlo slicno ima i TW koji sam takodje koristio. nema onaj glupi , seljacki sjaj kao sto vecina tih preparata ima vec vraca originalni izgled i bolju plastici, gumi i vinilu. ovde jos nisam video da ima da se kupi mleko (ja ga dobijam iz grcke) ali zato na OMV ima vlaznih maramica a u jednoj prodavnici auto delava u Zarkovu sam pre neki dan kupio sundjercic natopljen istim za 80din. Sundjercic je super fora i sa jednim mozete uraditi kompletan auto ne samo kokpit . zastitni film ostaje i po mesec dana tj sve dok ga vlaznom krpom ne skinete. potrebno je s vremena na vreme samo suvom magicnom krpom skinuti prasinu i eto ponovo izgleda kao da ste upravo naneli preparat.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Moram malo ovaj tred da dignem iz mrtvih.

Originally posted by zverko
          vrlo slicno ima i TW koji sam takodje koristio.
          Pošto očigledno nije moguće naći ArmorAll proizvode kod nas, možeš li reći koji to TW proizvod je sličan tom ArmorAll koji ti koristiš. Možda ti pomogne Ch@os-ov post iznad ukoliko ne znaš napamet.

Originally posted by zverko
          ali zato na OMV ima vlaznih maramica a u jednoj prodavnici auto delava u Zarkovu sam pre neki dan kupio sundjercic natopljen istim za 80din. Sundjercic je super fora i sa jednim mozete uraditi kompletan auto ne samo kokpit .
          Čime su natopljene te maramice i sunđeri. Da li ostavljaju jednako dobar efekat? Možeš li malo preciznije gde se u Žarkovu nalazi ta prodavnica.

Hvala puno !

Comment

• RedboX
            CBC Senator XXL
            • 28.11.2006
            • 1537
            • Novi Beograd

Pridruzujem se pitanju i ja bih malo da osvezim kokpit.Da li neko ima iskusta sa sonax-ovim preparatima? Meni su najvise preporucivali TW pa dajte predlog koji. Meni kokpit nije plasticni ali nisam siguran ni da je guma (nesto kao kobajagi koza)
            I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

sa sonaxovim preparatima za enterijer nisam imao iskustva ali neke druge preparate sam koristio i bio sam zadovoljan. Sonax je cuvena svapska marka i kapiram da ne bi trebalo da bude promasaja.
              sto se tice TW-a , ne znam tacno kako se zove proizvod ali ono sto mogu reci je da je pakovanje u plasticnoj boci, sistem pumpica a nalepnica je fruolescentno zelene boje a sto se Armorall sundjera tice natopljen je belom tecnoscu kao mleko a moze se kupiti u ulici Ace Joksimovica br. ne znam koji odnosno jedna jedina prodavnica auto delova, ulja i td. Lokal se nalazi u novoj zgradi bele boje negde na sredini ulice tj nekih 100m posle skole sa desne strane kada se ide iz pravca trgovacke. ne moze da se promasi posto ispred radnje ima nekoliko reklama tipa castrol, mobil 1 i td. E sad, nisam bas siguran da li jos ima da se kupi taj sundjercic posto je to bilo jos letos a ja bas poodavno nisam iso u tu radnju a posto imam dve boce armorall-a nemam ni potrebe. koliko sam mogao da primetim, vlaznih maramica na OMV trenutno nema a i nisam bas bio odusevljen njihovim dejstvom za cenu od 400-500 kinti koliko su bile. da li je u pitanju bilo to sto su mozda dugo stajale ili nesto drugo ne znam ali da su bile polu suve, bile su.
              TW koliko znam ima svugde da se kupi, video sam recimo u jednoj proci u 29. Novembra nekih 50m pre raskrsnice sa cvijicevom sa leve strane iz pravca centra. radnja je puna ko oko i ima svega i svacega, zatim, prodavnica u rakovici, posle mosta sa desne strane iz pravca vidikovca, shop invest, mislim da se tako zove, takodje ima TW mleko. jedina razlika koju sam ja primetio izmedju ova dva proizvoda je ta sto je AA postojaniji u toj meri da sa njim mozete tretirati i exterijer (branike, lajsne pa cak i gume) otporan je na vodu dok se TW skida vodom ali ucinak je isti. oba daju original look, ciste od prljavstine koja se nahvatala godinama a sto je naj bitnije nema onog seljackog sjaja i masnoce koja skuplja prasinu . naprimer, ja sam kompletnu unutrasnjost auta namazao posto sam kupio auto, znaci, kokpit, stranice napred i pozadi i delove sedista od skaja i dan danas posle nekih mesec i po dana samo suvom magicnom krpom prebrisem prasinu i sve izgleda kao da je istog trenutka namazano mlekom. e da, ne treba mazati obruc volana jer postane klizav pa je veoma nezgodno za voznju.
              to bi bilo to, malo sam oduzio ali se nadam da ce vam pomoci.
              poz.
              P.S. TW mnogo dobro mirise.

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Bravo za odgovor

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

Zverko... mislim sta reciiiiii

hvala za odgovor.TW mi je nekako drazi pa cu se namazati sas njime

Comment

• RedboX
                    CBC Senator XXL
                    • 28.11.2006
                    • 1537
                    • Novi Beograd

Zverko ziv nam bio jel se bar secas koje je boje bila bocica za TW?

Ja pregledah ceo TW sajy ali nikako da uklopim fluor zelenu sa sredstvom za unutra

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

pa ja se potrudih posto je bane trazio odgovor i to na PM
                      @Redbox
                      koliko se secam, mislim da je ono, klasicno, bela plasticna boca sa zelenom nalepnicom.aj probacu da nadjem bocicu u magacinu ako je matori nije bacio pa cu je uslikam i saljem sliku. e sad, taj TW je kupljen u Solunu, kapiram da ne bi trebalo da se razlikuje ambalaza od onoga sto ima kod nas da se kupi inace, taj preparat uopste nije bio los, sta vise lepo smo se mazali nekih godinu dana i matori i ja ali ako koim slucajem imate nekog ko ide vo grcija obavezno porucite da vam donese bocu Armorall . Ima dase kupi u svakoj radnji koja prodaje auto kozmetiku, konkretno u solunu u ulici gde se prodaju auto delovi. Trajace vam sigurno godinu ako ne i vise posto nema potrebe za cestim mazanjem. posle 2. -3. puta upotrebe svaka tretirana povrsina dobije fabricki izgled i dovoljno je kasnije samo skinuti prasinu magicnom krpom i nista vise. ja sam namazo sve plasticne delove kao i delove sedista koja su od skaja, prasina se vise ne lepi. Uz svaku kupljenu bocicu dobijete i sundjercic za mazanje.
                      poz

Comment

• Blackeyed
                        CBC Senator XXL
                        • 06.07.2005
                        • 402
                        • Novi Sad

Zverko,

Kada si govorio o Armor All mleku jesi li mislio na ovo:

Da li je to ta boca ili je u pitanju drugi proizvod.

Juce sam naleteo u NS-u na Armor all maramice sasvim slucajno. Cena je bila 200 din. Nisam ih pazario jer imam jos TW Cocpit spreja ali lepo je znati da su njihovi proizvodi poceli da se pojavlju kod nas.
                        "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

Bravo... bas to. Nego, ebesh maramice, ako natrcis negde na sundjerce u kesici natopljenim mlekom oma kupuj. maramice su sviranje one rabote.

Comment

• Blackeyed
                            CBC Senator XXL
                            • 06.07.2005
                            • 402
                            • Novi Sad

Napisi, ako znas, koliko kosta to mleko u Grckoj. Koji je to red cene ?
                            "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

I sta bi za onaj TW ?

Comment

• RedboX
                                CBC Senator XXL
                                • 28.11.2006
                                • 1537
                                • Novi Beograd

Pojeo vuk magarca ili pojela maca zverku jezik
                                Ajde Zverko idu lepi dani daj nam ime od TW pa da poliram dok me nije iznenadio sneg u martu. =]

Comment

Working...
                                X