Da li i sta koristite za "sminku" instrumet table

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Ajde makar malo da pomognem. U Shop Investu sam pokušao da kupim TW mleko i posle jedno 15 minuta "svađe" sa prodavcem, "pronađem" ono što sam hteo. Tek kada sam došao kući ispostavi se da nisam kupio mleko, nego neku tečnost. Međutim, na etiketi je pisalo isto ono što je zverko pričao za mleka: da vraća prirodan izgled.

Preparat se zove Turtle Wax Trim Clean i bočica izgleda ovako:

Koristi se tako što se pomoću pumpice tečnost raspršuje po enterijeru (plastika, guma) i onda se vlažnom krpom to utrljava. E sad ja nisam imao pojma da li podrazumevaju krpu ovlaženu vodom ili tom tečnošću, pa sam ja krpu ipak poprskao sa ovom tečnošću. Ukoliko su vam površine čiste, onda utrljavate (kružnim pokretima) lagano, a ukoliko su prljave, onda malo jačim pokretima da izbije prljavština. Posle 5-10 minuta, uzmete suvu krpu i, veoma bitno, što bolje osušite sve površine - da ne ostane ništa vlažno, jer se ova tečnost neće sama od sebe osušiti.

Rezultatima sam prilično zadovoljan, jer enterijer stvarno izgleda prirodnije i čistije i nije kao kod onih sprejeva se sve šljašti. Da li je kao Armol ili TW mleko ne znam, ali dobro izgleda. Tečnost ne ostavlja nikakav miris.

Poz

Comment

• Blackeyed
      CBC Senator XXL
      • 06.07.2005
      • 402
      • Novi Sad

Evo sta ja trenutno koristim za cockpit:

Evo neko SONAX-ovo resenje (nisam probao):

http://www.sonax.de/sonax-e/katalog_pro ... uct=283000
      "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

Ja sam video ove TW shine u novoj idea-i ali me nesto ne privlace ovi mirisi na njima.Ko da nisu mogli nesto neutralno da stave. Ovde na slici je u prvom planu citrus, pa ako ga koristis da li je previse napadan miris?
        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Blackeyed
          CBC Senator XXL
          • 06.07.2005
          • 402
          • Novi Sad

Miris uposte nije napadan, nema brige. Ja prvi ne koristim nikakv osvezivac vazduha jer mi smetaju jaki mirisi. Ovo je bas blago.

Na racunam vreme dok prskas preparat, normalno je da je tada miris jak (ne prejak), ja uvek kada koristim bilo kakve cocpit sprejove uvek su mi otvorena i vozacka i suvozacka vrata ipak je to hemija, ali vec posle pola sata sve je ok.

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• RedboX
            CBC Senator XXL
            • 28.11.2006
            • 1537
            • Novi Beograd

thnks to mi je trebalo
            Mrzim kad udjem u kola a ono kao da sam usao u poslasticarnicu i to losu

Danas sam na omv pumpi gledao neke sonax-a ali me nesto nijedan nije privukao pa cu probati TW i napisacu moja iskustva.

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Kupio sam pre nekoliko dana owaj TW za kokpit sa outdoor mirisom (ne mogu one citruse i jagode) i isprskao sam sve zivo.
              Dobije se onako kao masno vlazni sjaj ali pod rukom nema nista ni masnoce ni vlage samo fino sija.
              Najbolje deluje na crnim povrsinama i gde je plastika kvalitetna (probao sam i na staroj ladi samari gde je kokpit od neke sive plastike sav ispucao, dobili smo sjaj ali je ispucalo ostalo ispucalo, znaci ne cini cuda) i tu se najbolje vidi kako bljesne.

E sad ja sam mislio da je ovo i za ciscenje ali nije tako da mi treba nesto da ocistim one mrlje od prasine i slicno koje se vremenom nakupe.Mada mislim da ce obican sapun i topla voda biti ok.

TW ocena 4+

Comment

• mahi
                CBC Član
                • 29.01.2007
                • 40
                • Bolech,Beograd

Ima u 29 novembra, gde je auto-alarm sevis excalibur,pa pored njega jedna radnjica u kojoj sam kupio industijski silikon sprej,ali za skuter,neke plastike da ispoliram(preporucio mi je lik iz servisa).bocica je 300 din.Mogu vam reci da je vrhunski,vraca boju i izgleda sveze,ali nema one masnoce i sjaja.Pa resih da ga upotrebim na kolima.I tu je rezultat izvanredan.Sprej nema nikakav miris, gust je kad se naprska ne moze da se sliva,trrba krpicom da se brishe.
                OPEL Astra H.I ni reci vise.

Comment

• bagu
                  CBC Senator
                  • 21.06.2006
                  • 245
                  • NS

TurtleWax i Nigrin stvarno najbolje
                  Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

ja se stvarno izvinjavam svima ali potpuno sam zaboravio na ovaj topic.
                    btw, nisam jos provalio ime za TW a kako izgleda ni necu u skorije vreme ali zato sam juce video u METROU ArmorAll maramice u vrecici ne u plasticnoj kutiji sto ce reci hermeticki zatvorene. cena prava sitnica oko 200 kinti 15komada u pakovanju i onako na ruku nije bilo bas lagano sto ce reci da su dobrano natopljene. isto tako ima i maramce za soferku na isti nacin pakovane.
                    kapiram da nije neka kinta za probati sobzirom da su one na OMV bile 3x skuplje i isto toliko suvlje.
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Dobar info... samo put da nas navede pored Metroa

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

Originally posted by Blackeyed
                        Napisi, ako znas, koliko kosta to mleko u Grckoj. Koji je to red cene ?
                        ma bre 8-10 evara.

Comment

• Blackeyed
                          CBC Senator XXL
                          • 06.07.2005
                          • 402
                          • Novi Sad

Originally posted by zverko
                          j
                          btw, nisam jos provalio ime za TW a kako izgleda ni necu u skorije vreme ali zato sam juce video u METROU ArmorAll maramice u vrecici ne u plasticnoj kutiji sto ce reci hermeticki zatvorene. cena prava sitnica oko 200 kinti 15komada u pakovanju i onako na ruku nije bilo bas lagano sto ce reci da su dobrano natopljene. isto tako ima i maramce za soferku na isti nacin pakovane.
                          Pa to su te sto sam ih video u NS, crvena i plava kesica sa po 15 maramica i cena je bila tu nede oko 200 din. Nisam znao da su maramice koje treba izbegavati u plasticnoj kutiji, ja video da pise maramice i nisam se preterano ni zadrzavao kod njih jer je receno da su maramice za izbegavati. Videci da li ih jos ima u toj prodavnici.

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• greywiendog
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2006
                            • 421
                            • Stara Pazova

Ja koristim ovo

to izgleda ovako

cena je 270 dinara
                            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

il Piu, ne fala... nego da li znas da ako ti se ona dva parfema sto si okacio na resetku kojim slucajem prospu a znaju da se prospu uz pomoc zenske ruke ili noge, ima da ti istopi taj deo plastike gde se prosuo a i brate mili jel ti imas problem sa vonjem pa si okacio ta dva cuda koja btw j*bu kevu kako rade...

Comment

• greywiendog
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2006
                                • 421
                                • Stara Pazova

Ta 2 chuda stoje onako bez veze, i ne mirisu nikako (kao da nisu tu). Donela mi sestra iz Becha i to i nesto sto se na slici ne vidi (a to razbija kako mirise!) Kao neka kesica u kojoj ima nesto u cvrstom stanju i stvarno lepo i jako mirise. Inace moj auto je jedan od najcistijih na svetu!!!
                                U mojoj blizoj familiji svi smo ne pusaci, pa smo veliki protivnici koriscenja cigareta u vozilu... zato moj auto lepo mirise...
                                Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

Working...
                                X