e to pozdravljam... veruj da ce ti mnogo znaciti pri prodaji auta a mozda cak i podigne cenu za koju stotku.
Da li i sta koristite za "sminku" instrumet table
Collapse
X
-
Dobio sam maramice iz Metroa i primetio sam da ima dve vrste, ako se ne varam - na jednima ne piše ništa, a na drugima "gloss finish". Pitanje je koje otvoriti? Ne bi štetilo MALO sjaja ako ne ostavlja masnoću (makar na poleđini piše da ne ostavlja masnoću).
Comment
-
-
Evo konacno nadjoh ArmorAll ceo program kod nas, znaci veleprodaja koga interesuje za firmu ili za dalju prodaju http://www.meteorautomotive.co.yu/pr...odi.htm#hemija
a radnja koja ima sve, posto meteor nema maloprodaju, je na Tosinom bunaru pored Kilera, preko puta servisa za Fiata, Bogunovic, znaci tu ima pekara neka i radnja na kojoj pise i tehnicki pregled. Ja sam uzeo mleko, pa javljam ovih dana kako to izgleda.
Comment
-
-
JNC ovaj armor all mi nesto cudan tj font a i viking nisu isti. evo uporedite
www.armorall.co.ukdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Pa pazi, ljudi imaju deklaracije znaci sve kako treba, ovo mleko sto sam uzeo ima potpuno isto pakovanje kao na sajtu, istina sad sam nasao i ovaj sajt
http://www.armorall.com/index.php, a ima i ovaj sto je dosad postovan http://www.armorall.co.uk/, e sad koji je pravi, ili je to isto pojima nemam, vikinzi su drugaciji, ujutro cu da vidim kakav je tacno viking na ovoj bocici sto sam uzeo(ostala mi na poslu) pa cemo da vidimo.
Comment
-
-
Sad videh na ovom sajtu .com ne .uk, to je Chryslerov brand, kao i STP(oni aditivi i sta ja znam sta vec sve prave), tako da izgleda da nije isto a imaju maltene isti logo, koji je to fazon ipak je ovo brand Mercedesa, a ovaj UK sajt je onda nesto drugo. Ujutro cu da vidim koji sam kupio posto nisam uopste provalio da ima dva razlicita brenda a ista stvar
Eto zasto treba biti na forumu, fala zverko, ujutro javljam koji je od ova dva, a moze i Bane da kaze koje je maramice uzeo posto i jedni i drugi imaju sve iste proizvode.
Comment
-
-
bane je uzeo ove engleske. plava kesa je za soferku a crno-narandzasta je za tablu. ja imam ovaj UK a ovaj americki prvi put vidim mada kapiram daje armor all americki izum a mozda i gresim.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Boga mi šta sam ja uzeo ne znam ni sam
Imam 3 kese "gloss" i jednu običnu. Od toga na dve piše na engleskom crnim slovima, na jednoj piše na engleskom belim slovima i na četvrtoj (koja je gloss) piše skandinavskim jezicima...
A deklaracija je svuda ista.
Utisci su super! Gloss izgleda fino, samo je potrebno lepo utrljati, da ne bi previše sijalo i mastilo ruke. Najbolja stvar u svemu je što su maramice odjednom i za čišćenje i zaštita.
Comment
-
-
Originally posted by BOOST
Finta je da cak i sva gumena creva i plastike po motornom prostoru nece prihvatiti ni trunku prasine dug vremenski period.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
u bre kume al si se obskrbio, ima dase glancas godinu dana svaki dan. koliko ja vidim isto je sve to, samo izgleda za razlicita trzista. nego vidi sad ovo, na deklaraciji pise da je uvoznik bas ova firma koju je JNC pomenuo ali viking na tvojim kesicama i na ovim na sajtu meteor doo nisu isti... bas cudno tj bice da je ista rabota samo drugo pakovanje, za USA i EUR...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
E evo sad sam proverio znaci, oba su ista to je samo za razlicita trzista, na ovom sto sam ja uzeo je UK, ali pise proizvedeno u USA, a sajt na njemu je UK, i viking je kao na UK sajtu. A i zvao sam ove iz Meteora i to je isto znaci imaju samo drugaciji logo za Ameriku. Deklaracija je naravno kao ova sto je Bane slikao, sad cu da probam pa javljam utiske i kacim slike.
Comment
-
-
Sta reci, znaci radi bruka, nisam ni znao da ovako fino moze da izgleda sa nekim sredstvom, znaci i cisti i daje malo sjaja, nije onako sljastece kao ona jeftina sredstva u spreju. Ja sad uzimam samo ovo, znaci koristio sam onaj protect glosy, i stvarno odlicna stvar, preporucujem svakom. Bocica je sa pumpicom sto je isto odlicno, a i nema nikakav miris, sto je meni vrlo bitno, ne volim nikakve jelkice i tako te mirisljave zezancije, zato u principu i izbegavam one sprejeve i kad idem na pranje izricito trazim da mi ne prskaju te zezancije po kolima, sto zbog mirisa, sto zbog toga sto nemoze da se dobije onako ravnomeran sjaj po plastici.
Znaci svaka preporuka, nema potrebe kupovati nista drugo ovo radi perfektno.
Da ne zaboravim bocica kosta 350din, znaci nista strasno, u rangu je sa ostalim sredstvima tog tipa, ima tamo gde sam vec napisao, tako da cu uskoro probati i sto sta drugo sto imaju pa javljam utiske.
Comment
-
Comment