Styling

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Styling

Mislim da sam sa ovim Megane-om smorio sve zive na forumu. Interesuje me ima li neko neku slicicu megane-a kome je radjen styling. Interesuje me neka blaga dorada tipa mali spojlercic ili tako nesto.

Ima li neko neku ideju i ima li neko ideju gde uopste mogu da nadjem spojler???

Hvala

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 7&start=25

Power of dreams !!!

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Mazda 6 2.0d

Hvala na linku ali ta tema je zakljucana tako da ne mogu nista da pitam a ne supevam da nadjem nista interesantno.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

pikec-tuning-forum

Klikni na ovaj link...tu su ti spojlermeni...saznaces sigurno sta te zanima...
        Power of dreams !!!

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

Evo ti par slicica sa Meganom:

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Mazda 6 2.0d

Hvala ali ove slicice vec imam. Treba mi nesto "mirnije" - mnogo mirnije.

Comment

• Karbo
              CBC Senator
              • 16.02.2006
              • 225
              • Sydney - Land of Downunder

MOSLER * ToNcA nemoj te se ljutiti, al ovaj Megan sivi na slici je upropasten. Koliko je ruzan ja od blama nebi sjeo u njega da mi ga dzaba daju. Da mi se ljudi na ulici smiju i vicu "Dajgle shabana!"
              I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
              a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
              It will take your breath away!!!
              by David E. Davis

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Mazda 6 2.0d

Originally posted by Karbo
                MOSLER * ToNcA nemoj te se ljutiti, al ovaj Megan sivi na slici je upropasten. Koliko je ruzan ja od blama nebi sjeo u njega da mi ga dzaba daju. Da mi se ljudi na ulici smiju i vicu "Dajgle shabana!"
                Pa nisam hteo da budem tako okrutan ali delim tvoje isljenje. Jednostavno nisam hteo da se MOSLER oseca neprijatno sto je poslao slicice. Pitao sam kada sam uzimao auto da li moze da se naruci "RS look" jer mi se njihov RS (fabricki) bas svidja ali nije moglo .

Inace ja npr nikad ovako nesto nebih uradio.
                Ok je neki diskretni spojler ali ovo - ne znam. Ima neko kome se svidja ali ja tako nesto nebih vozio. Ali zato ovako nesto:

Mislim da "ja tu nebi' nista dir'o"

Comment

• MOSLER
                  CBC Senator XXL
                  • 27.05.2005
                  • 1064
                  • Niš

Ljudi nema frke,to je vec stvar ukusa,a i igrom slucaja to su bile jedine slike Megana 2 koje sam imao

Comment

Working...
                  X