E pa dragi drugari sticajem okolnosti ( sto bi rekli ovi nasi politicari) nadjoh se slucajno na gore pomenutoj manifestaciji, pozajmih fotoaparat i napravih slike. Sto se tice izlozbe novih automobila to je bio jad i beda u odnosu na nas sajam u Beogradu, ali ono sto je privuklo moju paznju bilo je takmicejne u ozvucenju. Ko ce jace i ko ce duze izdrzati. Vrsena su i merenja u vise kategorija, ja nisam mogao da izdrzim do kraja da vidim ko ce pobediti. Buka je bila nesnosna, ali to je i bio cilj ove izlozbe. Negde se provlacila brojka da je u jednom autu bilo 12000 W ozvucenja. Nisam siguran o kom autu se radilo, ali sam za svaki slucaj slikao sve sto se moglo slikati. Slike nisu bas nesto posebno ispale, na zalost ni aparat nije bio extra kao i sama cinjenica da je bilo mnogo naroda pa je bilo tesko slikati. Slike su su sve umanjene zbog lakseg otvaranja. Ako nekoga zanima neka slika specijalno neka mi javi na pp i poslacu mu je u originalnoj velicini.
Imalo je tu svasta za videti, koliko sam upoznat mazda RX-8 sa lambo vratima je proglasena za najlepsi auto na izlozbi. Dosta je bilo pisanja a sad cu da vam pokazem slike.
" E pa narode toliko od mene, ja sam komentare stavio ispod slicica, a vi vase pisite u porukama u nastavku. Nadam se da ovo nekome moze dati ideju za nesto sto zeli uraditi u svom automobilu. Pozdravljam vas i odoh na spavanje. Pozdrav, Komshija "

Ulaz, ovde se sve odigravalo

Prvo sam naisao na Subaru Impreza STi

Onda je sledila fino sredjena RX-8

Ovako je izgledao gepek

U narodu omiljeni GOLF II sa "dodatnom opremom

Evo opreme u malo krupnijem planu

Onda TOYOTA sa viskom akumulatora

Bilo je po koji par zvucnika viska

Mozda i vise pari zvucnika
Imalo je tu svasta za videti, koliko sam upoznat mazda RX-8 sa lambo vratima je proglasena za najlepsi auto na izlozbi. Dosta je bilo pisanja a sad cu da vam pokazem slike.
" E pa narode toliko od mene, ja sam komentare stavio ispod slicica, a vi vase pisite u porukama u nastavku. Nadam se da ovo nekome moze dati ideju za nesto sto zeli uraditi u svom automobilu. Pozdravljam vas i odoh na spavanje. Pozdrav, Komshija "

Ulaz, ovde se sve odigravalo

Prvo sam naisao na Subaru Impreza STi

Onda je sledila fino sredjena RX-8

Ovako je izgledao gepek

U narodu omiljeni GOLF II sa "dodatnom opremom

Evo opreme u malo krupnijem planu

Onda TOYOTA sa viskom akumulatora

Bilo je po koji par zvucnika viska

Mozda i vise pari zvucnika

Comment