tapacirung instrument table

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolans78
    CBC Senator
    • 16.03.2006
    • 277
    • Vankuver, Kanada

tapacirung instrument table

Svako ko je vozio ladu, posebno samaru da je kvalitet plastike u kabini los. Posebnom zvucnom ugodjaju doprinosi plastika koja se nalazi oko instrument table, celom duzinom. Ova plastika vremenom takodje popuca na suncu. Kako resiti ovaj problem? Da li se moze necim obloziti, premazati itd. Nova ta plastika kosta oko 3000 dinara, a ne daju mi se tolike pare. Sve ideje su dobrodosle

pozdrav
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

nemoze! svaki pokusaj je bezuspesan! mozda da probas sa fiberom ali neznam koliko i dali ce trajati! e sada dok kupis fiber i odradis to pa farbanje itd bolje kupi novu!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• nenad011
      CBC Veteran
      • 01.04.2006
      • 198
      • Novi Beograd

Kada plastika ispuca mislim da tada vise nema pomoci mada imam par ideja ali dok ne probam necu nista da pricam jer razmisljam o ovim masama za popunu i lepljenje svih mogucih materijala.
      Inace sto se tice odrazavanja boje evo jednog saveta, barem se meni cini sasvim ok
      Plastika u mojim kolima je bila poprilicno izbledela kao i rucke na vratima, uzeo sam sredstvo za mazanje cipela (ono tecno sa sundjerom na vrhu) crne boje naravno i ...rezultati su bili sjajni
      Plastika je povratila crnu boju i sto je najvaznije nema nikakvog razmazivanja i ostavljanja tragova po rukama.
      Nadam se da sam barem donekle pomogao =]

Comment

• nikolans78
        CBC Senator
        • 16.03.2006
        • 277
        • Vankuver, Kanada

pretpostavljam da si govorio o klasicnoj ladi jer samara nema crnu unutrasnjost. Kod mene je sivo, a video sam i braon unutrasnjost. Ja sam probao da resim parcetom itisona koji sam pricvrstio aluminijumskim L profilima, medjutim taj itison je loseg kvaliteta pa se i on na suncu ofucao. Probacu da presvucem skajem dok nadjem vremena pa cu napisati kako je to uspelo. Pozdrav

Comment

• nenad011
          CBC Veteran
          • 01.04.2006
          • 198
          • Novi Beograd

Skaj bi mogao da bude resenje, a pisao sam za Ladu Rivu mada ovih tecnosti ima razlicitih boja :crna, braon, siva, neutralna (bezbojna) tako da u krajnjem slucaju mozes uzeti tu neutralnu cime ces samo povratiti sjaj vec postojece podloge.

Comment

Working...
          X