Farovi za Ladu Rivu 1300

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenad011
    CBC Veteran
    • 01.04.2006
    • 198
    • Novi Beograd

Farovi za Ladu Rivu 1300

Ovih dana sam resio da promenim farove na mojoj Ladi,posto je socivo na desnom faru postalo sasvim matirano ,i kroz neke informativne razgovore sa majstorima ucvrstio sam stav da ne treba uzeti turske vec ruske koji su malo skuplji.
    Kada sam juce posao da ih kupim naisao sam na neocekivan problem, skoro svi prodavci delova u gradu imaju iskljucivo turske farove!
    TTM Autokomers koji se reklamira kao glavni distributer delova cak ih uopste i nema
    Cena turskih se krece od 3100 din/kom do 3350 din/kom
    Trenutno su u AutoLadi u Tvornickoj (Zemun) 3250 din/kom levi far i 3900 din/kom desni,sto bas i nije prijalo mom novcaniku
    Razmatrao sam opciju i odlaska na buvljak u Pancevo gde se pojavljuju Rumuni sa delovima iz Ukrajine ali tu postoji solidan rizik da far bude ostecen a poznato je da oni ne daju racun
    Samo jos da napomenem da svi ostali koji se predstavljaju kao solidni dobavljaci delova medju kojima i AP Sport, drze iskljucivo turske farove, dok ih neki,poput prodavnice "Ruski" uopste i nemaju
    Ocigledno se nastavlja prica o losoj snabdevenosti delovima za Ladu, posebno farovima i staklima.
  • Miljan
    CBC Senator XXL
    • 18.01.2006
    • 459
    • Nis

3250 din/kom levi far i 3900 din/kom desni
    Pa koja je razlika izmedju levog i desnog ??? (osim cene)

Ista stvar k'o za Zastavu, nema teorije da nadjes fabricki cetvrtasti far za Yuga/101/128 koji proizvodi "ZCZ 21. oktobar" Kragujevac (licenca LUCAS), ima neki budjavi poljski "AutoPal" za Peglicu (potpuno su isti), kao i "WESEM" takodje poljski, koji ne mogu da pridju ovim Zastavinim (imam ih ja na autu).
    Cena ovih poljskih je 400-600 din/kom, a ovih Zastavinih oko 3000 din/kom, s'tim sto ih nema nigde.
    Dobri su jos i slovenacki "Saturnus" (e tek njih ne mozes da nadjes) i "Obod" Cetinje koje sad ugradjuju fabricki, ali ih isto nema u prodaji.

Comment

• nenad011
      CBC Veteran
      • 01.04.2006
      • 198
      • Novi Beograd

Vidljive razlike nema, mozda nesto skriveno
      Ima na forumu ljudi iz Crne Gore pa mozes da se povezes sa njima ili ako neko ide u Sloveniju...
      Prodaja delova je ocigledno u rukama raznoraznih prevaranata
      ...cast izuzecima!

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Razlika je u onim stiftovima i cetvrtastim prstnovima za fixiranje i regulisanje snopa. Pogledajte pod haube, videcete da stoje kao u ogledalu.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• nele22
          CBC Veteran
          • 22.10.2005
          • 111
          • BIH , okolina Modrice

Kazi koji tip LAJKE je u pitanju,pa cu se potruditi da nabavim ORIGINAL uz prethodnu proveru cene.
          TIP(npr.)=2105
          GODISTE=19xx
          Samo polako i pun gas ! ! !

Comment

Working...
          X