Bull bar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alt+64
    CBC Senator XXL
    • 27.02.2006
    • 571
    • bgd

Bull bar

Nesto sam uvrteo sebi u glavu da ga stavim.
    Nasao sam gde da uzmem materijal, a oni ce i da ispresavijaju sve sto treba (ako neko u srbiji ima masine za to oni imaju) al posto se firma inace ne bavi time moram ja da im kazem koje cevi, koji oblik... u principu sve.
    E sad, imam ideju kako to treba da izgleda al nista vise od toga.

Dakle neka iskustva,saveti, nacrti...

Ono sto sigurno znam da neznam je:

1) za sta se to zakaci posto branik ostaje plastican, znaci cev prodje ispod i sta onda

2) dodacu kad se setim...

TNX

• Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Cevi odu dole i zakace se za nesto
    a gore, izmedju branika i maske moras da stavis dva tanka metalna nosaca. Debljine 3-4mm... Tzv 'flah'.
    To ce dovoljno ukrutiti bullbar.
    Nego... ako ti bullbar bude previse jak, prilikom udesa ces da iskrivis karoseriju... Ako je previse slab vrlo lako ce se saviti i ostetiti karoseriju... Ne znam sta ti je ciniti

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

zar ne vazi ono pravilo da ne mozes da ga stavis jer bi tada bio dominantniji u sudaru?
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• alt+64
        CBC Senator XXL
        • 27.02.2006
        • 571
        • bgd

Ma verovatno je fora ko za zatamnjenim staklima, u principu ne sme al...
        Cevi odu dole i zakace se za nesto
        A nesto je...? Vezni lim il kako se vec zove mi deluje preslabo za tu tezinu znaci.... mozda da ga zavucem ako uspem ispod motora pa za pod?

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Ma jok, imas uzduzno ojacanje na kome stoji motor i nosaci branika. Tu negde pricvrsti bullbar.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Dutchman
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 741
            • Vracar centar sveta

zabranjeno u engleskoj od cele evrope koliko ja znam i to pre par godina kada je broj dece stradale u sudaru sa terenskim vozilima sa bull barom , popeo na frapantnih 24 (kod nas ljudi ginu pa i dalje mozesh da registrujesh auto bez pola patosa.. ali ne i sa zatamljenim staklima) ... mada razmishljaju i u ostalim zemljama eu na tu temu ...

prichvrstish za vezni lim negde iza maske odma iznad branika i ispod auta vezesh otprilike gde su kuke za vuchu...
            Prevelika slika u potpisu!

Comment

• TheDoctor
              CBC Senator
              • 09.05.2005
              • 299
              • Keekendah City, Dukesland

ima jedan meni prelep crni foucus karavan u novom sadu, sa bull barovima napred i nazad+nazad ima tocak kao terenac...
              www.twowheelkings.de.vu

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Kad pop nema sta da radi on uzme pa krsti jarice.

Comment

Working...
                X