Gde uraditi? Da imam kanal uradio bih sam ovako moram da platim. Preporucili su mi bitumen sa oznakom Body 930, plava kanta od 5 kg, sta mislite o njoj?
Koliko uzimaju za ruke za ovakvu zastitu?
Bodi 930 nije neka zastita, brzo otpada i mora se nanositi na ociscenu i odmascenu povrsinu u debelom sloju. Mnogo je bolji bodi 950 koga imas i crnoj, beloj i sivoj boji, to je plastobit za razliku od body 930 koji je obican bitumen.
Preporuka je natenane ocistiti pod auta, odmastiti, oprati benzinom i ocistiti celicnom cetkom mesta gde je ispucala stara zastita, a ako je negde koroziralo onda ocistiti do metala.
Znaci bolje 950 nego 930 koji je kratkotrajnog veka. Postoji i 999 koji je najbolji ali on ide direktno na metal i na spojeve i varove a preko njega onda 950 ili 930.
Ako imas pristupacno neko dvoriste, pozovi ortake i samo okrenite auto na bok i nema problema. Cena za ovako nesto je bila oko 50dm ili do skora 30-40 evra.
Nema potrebe da se razredjuje, on je vec u stanju kakvom treba za prskanje. Nadam se da nisi mislio cetkom da radis taj posao jer je tada to prilicna zajebancija, dok je kompresorom prava igrarija. Oni koji prodaju Body program imaju u ponudi i pistoj za spricanje koji je vrlo jeftin i navrće se direktno na boce body-a 950. Ne znam tacno ali na flasama pise otprilike koliko kvadratnih metara se prekriva sa 1kg. Za pod i prostor oko tockova trebalo bi ici oko 6-7kg.
Comment