sedista??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sedista??

ljudi ajde ako neko ima neke seme za pravljenje tapacirunga za sedista neka ih postavi ili neka mi kaze gde ima da se kupe neke dobre presvlake za kola jer cu da poludim.. salim se..ne zelim vise da gledam neke presvlake koje se pokidaju za mesec dana..ako neko ima iskustva sa tim voleo bi da podeli samnom a i sa ostalima...
  • alt+64
    CBC Senator XXL
    • 27.02.2006
    • 571
    • bgd

nemam pojma sta je 024, al ako je blizu bg OVI su pre par meseci reklamirali da prave po meri za svaki auto i bilo je oko 4-5k din.probaj

Comment

• Rubi
      CBC Senator XXL
      • 06.05.2005
      • 519
      • Beograd

Meni su na jednoj tezgi na novobeogradskom buvljaku uradili presvlake po meri, za oko 50 evra. Na toj tezgi imaju gotovih kompleta za razne automobile, sami ih prave, a mogu da ti urade kroj i boju po zelji, ako imaju odgovarajuci materijal. Posle sam te presvlake pazljivo "upakovao" ispod plasticnih detalja oko sedista, tako da sad izgledaju skoro kao tapacirung. Jedina zamerka mi je sto malo elektrisu prilikom izlaska iz kola, pa me ponekad pecne statika.
      (\__/)
      (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
      (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

024 je subotica ok ajde videcu mozda u subotici ima negde hvala u svakom slucaju...

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Evo nesto sto je Dutchman pisao,moze da pomogne:

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... highlight=
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• fantom
            CBC Senator
            • 24.06.2005
            • 218
            • Subotica
            • Fiat 500, StreetKa

Originally posted by dare024
            024 je subotica ok ajde videcu mozda u subotici ima negde hvala u svakom slucaju...
            Cuo sam da u Somboru ima neki matori radi extra,a ultra jeftino....samo ne mogu nigde da saznam ko je tacno on...pa se raspitaj,ako imas nekoga u Somboru za tapetara
            Old school...

Comment

• koja
              CBC Veteran
              • 30.09.2004
              • 106
              • Zrenjanin

Tržni centar piramida, nbg, ja sam tamo kupio. Firma se zove Vajs&Co. Telefon je 011/156-308, 063/223437.
              Rade tipski, za svaka kola posebno. Odeš lepo pogledaš šta imaju gotovo, ako ti se ne sviđa izabereš od iz gomile materijala koje kombinacije hoćeš i oni ti tako naprave. Rade i vez po želji. Presvlake savršeno leže na sedištima. Ja ih imam već više od godinu dana i ništa im ne fali. Cene su različite, podelili su ih na više klasa. Nazovi pa vidi koliko za tvoja kola!
              Eto pa ti pogledaj.
              ---------------------------------------------------
              Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
              ---------------------------------------------------

Comment

Working...
              X