a sta da radi onaj koji ima ladu u kojoj je enterijer od plastike koja smrdi sama po sebi. Ja licno nemam nikakav osvezivac, ali bih mogao da nabavim neki. Da ne smrdi na plastiku, ne bih nabavljao, naravno
Osvezivaci vazduha u kolima....
Collapse
X
-
Sto se tice tecnih osvezivaca (Ambi Pur i sl.), ukoliko se ne daj boze prospe nekim slucajem, nagrize plastiku instrument table i to zestoko! Narocito ako auto ima neke aplikacije tipa imitacija drveta i sl.
Meni su TW konzerve previse jake i brzo me zaboli glava, a jelkica je skroz OK, samo je ne kaciti na retrovizor vec na neko manje vidljivo mesto!MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Ja glasam za LD valjda je spanski posto uvek pise "LD hoja silvestre"
ima preteran miris koji god da je a uglavnom kupim 10 komada jer ih vidjam samo na sajmu u BeograduTrojke su Djuro sta???
Osnovne jedinice diverzantskih grupa!!!
Opel Vectra 1.6 16v + 20% gratis
Comment
-
-
Isprobao ja tu neku konzervu... leto je bilo. I konzerva se okrene, on unutra se izlije, osta meni fleka na patosu.
Nikad vise konzerva.
Nisam mnogo isprobavao sa proizvodjacima i mirisima, savrseno mi odgovara AirWick FreshWater - nije jak, savrseno osvezava, dugo traje.
I ne znam koji vam djavo smeta jelkica?
Kao kad bi rekao kako ti smeta da nekog lika vidis kako nosi neki lancic, njegova stvar... ukusi su u pitanju.
Comment
-
-
Ja imam ovaj Ambi Pur osvezivac, i PREZADOVOLJAN sam... Extra mirise, i ne traje 10 dana (Mozda ako si ga okrenuo naopako)
Jelkice-1993
Konzerva... lepo mirise, ali je nezgodna jaaaako....
Moj izbor je Ambi Pur, lepo mirise, a i najlepse izgleda!
Comment
-
-
Pa kako si uspeo da prospes molimti mi objasni? Jedino ako si drzao naopako 10 minuta na tabli, ne kapiram, kako se meni nikad nije desilo?.... I sto nisi obrisao, onda ne bi nagrizlo...
A TW kad se prospe, onda je tabla do jaja a?...
Comment
-
Comment