Plasticni vetrobran

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plasticni vetrobran

Vidim da ima dosta ljubitelja lada pa se nadam da ce neko moci da mi kaze ged mogu da kupim plasticne vetrobrane sto dodju sa spoljen strane vrata.
    Da ne bude zabune to su one providne plastike koje leti omogucavaju da otvorite prozor a da vetar ne bije direkton u vas.
    Voleo bih da znam i gde moze da se kupe delovi za sminku . . . spojleri, ratkapne, nalepnice . . . i ostala sitna plastika.

Pozdrav

PS zaboravih da kazem u pitanju je Lada 1300 (1988 god)

re:

Piši broj telefona: 063/522-930
    Čovek pravi plastične vetrobrane o kojima pričaš, za sva kola.
    Moj komšija je uzeo za golfa trojku.
    Baš mi se dopalo, pa ću i ja uzeti.

Javi šta si uradio.

Comment

• nenad011
      CBC Veteran
      • 01.04.2006
      • 198
      • Novi Beograd

Jeste, to je covek koji pravi jako lepe vetrobrane a mslim da ih donosi kod Sava Centra gde ih mozete preuzeti.

Comment

• borcham
        CBC Član
        • 23.03.2006
        • 40
        • Nis

Kakva iskustva imate sa tim vetrobranima. Pored toga što ne duva vetar direktno u vas pi otvorenom prozoru, da li se povećava šum pri većim brzinama kada je prozor otvoren...

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Vozio sam par auta sa tim plastikama i dobra je opcija. Sum se ne pojacava, ne ulazi kisa, dim od cigareta izlazi iz auta itd. U svakom slucaju, korisna stvar.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• nenad011
            CBC Veteran
            • 01.04.2006
            • 198
            • Novi Beograd

Posebno je zgodno zimi kada hoces malo da provetris a ne bi da ti voda ulazi u kola...
            Sto se zvuka tice ne pravi nikakva problem a lako moze i da se skine ako treba i vrati.

Comment

Working...
            X