Chishcenje folija na staklima...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Chishcenje folija na staklima...

Procheshljao sam teme o folijama, ali nigde nisam nashao info u vezi jednog (donekle bizarnog) pitanja, pa se ovim putem obracam onima sa lichnim iskustvom, ili onima bolje upucenim u konkretnu tematiku.
    Znachi, interesuje me koliko su termoizolacione folije na staklima "imune" na raznorazna sredstva za chishcenje stakala, hemiju i to... Znam da ih treba chuvati od mehanichkih oshtecenja, dakle nikakvo brisanje stakala novinama (shto je ponekad praksa u nekim auto-praonicama), "grubim" krpama i sl. Shta je, sem ovoga, josh "opasno" po folije? Znachi, da znam na shta da obratim pazhnju likovima u praonicama, da ne izvezem auto iz perionice sa "mozaichkim staklima" Smeju li se stakla (odnosno folija na njima) iznutra brisati "standardnim" sredstvima sa brisanje stakala, i ako ne mozhe - chime je onda dozvoljeno brisanje, i koji materijali (sredstva, krpe) su dozvoljeni u tu svrhu, a da nece oshtetiti foliju?

Radi se o kvalitetnim folijama, znachi nikakvi kinezi i bugari, ugradjenim isto tako kvalitetno i vrhunski shto se estetike tiche.

PS. Imam josh jedno, isto tako "bizarno" pitanje, mada nevezano za ovu temu, ali da ne otvaram zasebnu, a i dovoljna je jedna bruka Ne znam kako da "markiram" link ka drugoj temi?! Znachi, postavim neki link, a onda da ga "markiram" nechim poput "klikni ove" i sl. kako bih izbegao da postavljam linkove u "originalnom" izgledu koji ponekad imaju tri-chetiri reda

10x

http://www.bmw.tv
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Ja sam ih cistio kao i stakla - magicna krpa i onaj deterdzent za pranje stakala.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

skidanje folija

Ja sam to drugaru profesionalno uradio sa kuvalom za vodu
      Znaci zagrejes vodu u kuvalu i pospes foliju sa unutrasnje strane i ogulis prstom pa povuces. Ne raditi ovo na temperaturama ispod nule.
      Pozz

Comment

Working...
      X