gde mogu naci hromirane lajsne za auto sa slike, umesto standardnih plasticnih, stavio bih mu hrom.. mnogo lepse izgleda
hromirane lajsne
Collapse
X
-
Tako debele hrom lajsne nigde neces naci.U NS-u postoji tri vrste samolepljivih lajsni od kojih je najdeblja 1,5 cm! Cena je 100 din/metar.
Uvek mozes napraviti lajsne,nadjes nekog dobrog majstora da ti po meri isece lim i onda to odneses na hromiranje.
-
-
-
pa ja mislim da ako su od tvrde plastike lajsne mozda mogu na eloksiranje ili ti da se hromiraju , moze ako je abs plastika iskljuchivo.
Samo problem kod nas je to nekad bilo u desu a sada nemam pojma ma da sigurno negde ima poshto rade one plasticne kantice za grobljanske svece sa niklovanim poklopcima i to se ne uvozi 100%Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Originally posted by Dutchmanpa ja mislim da ako su od tvrde plastike lajsne mozda mogu na eloksiranje ili ti da se hromiraju , moze ako je abs plastika iskljuchivo.
Samo problem kod nas je to nekad bilo u desu a sada nemam pojma ma da sigurno negde ima poshto rade one plasticne kantice za grobljanske svece sa niklovanim poklopcima i to se ne uvozi 100%
Comment
-
-
Ko ti je rekao da nemoze zato sto je plastika? Naravno da moze!!!!
Samo sto ti koji su ti to rekli neznaju koje sve tehnologije postoje!!!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
PVd Tehnologija
Ako me je dobro svatio i pratio moj komentar nas mladi kolega Jakovljevic da postoji PVD tehnologija sa kojom ce se njegova lajsna iako je od plastike presvuci sa srebrenim titanijumom te ce izgledati kao i da je kromirana, sa time da NIKDA vise nemoze da se oljusti,zato sto se titanijum inplantira duboko u strukturu plastike.
Ova procedura poznata je nekolicini nasih forumovaca,Boost,Sasha,Tetak
Brick . U Skoplju postoji jedini centar (Sentar za plazmenu tehnologiju"PLAZMA")u juznoj Evropi koji se bavi implantacijom i spajanjem dvaju razlicitih materijala(zeljeo sa titanom/zeljezo+bakar/zeljezo +aluminijum/zeljezo+platina/zeljezo+crom/zeljezo+zlato/zeljezo+srebro/zeljezo+vanadijum/zeljezo++++++
(Plastika+sve gore navedene opcije pa i vise od toga
(Staklo+ sve varijante
(keramika+sve vsrijante
i da ne nabrajam na stotine kombinacija koje se uspjesno obaljaju u centru.
Korozija kod metalnih peocesa je proslost,zato sto se proces inplantacije obavlja u vakumskoj komori iz koje je izvucen vazduh na -270 at. a i sa njime i vlaga,prasina i bilo sto drugo.Proces se odvija u savrseno cistom prostoru te se zbog toga dobijaju fantasticni rezultati.
Ova tehnologija je u najvecoj ekspanziji poslje kompjuterske revolucije.
Ako ste zainteresirani za opsirniju informaciju na raspolaganju je cika Luka1
PozdravPozdrav za staro drustvo
Comment
-
-
mislim da se moze naci autolak imitacija hroma, video sam to u nekoj prodavnici boja ali nisam puno zagledao.
uglavnom imaju imitacije par vrsta metala, hrom, zlato, znaci te sivkaste i zuckaste boje.
ako budem u prilici provericu.
__________________________---------------------------------------------------
Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
---------------------------------------------------
Comment
-
-
Originally posted by kojamislim da se moze naci autolak imitacija hroma, video sam to u nekoj prodavnici boja ali nisam puno zagledao.
uglavnom imaju imitacije par vrsta metala, hrom, zlato, znaci te sivkaste i zuckaste boje.
ako budem u prilici provericu.
Comment