ajde neko od vas Novosadjana kada moze da svrati i da pita da li imaju profile zaptivaca za krovni prozor/siber. zanima me onaj sto ide ukrug okolo, tipa za Golf recimo.
meni je sazreo za zamenu ali ne zelim da platim 90 evra za metar dihtunga koliko mi traze.
ajde neko od vas Novosadjana kada moze da svrati i da pita da li imaju profile zaptivaca za krovni prozor/siber. zanima me onaj sto ide ukrug okolo, tipa za Golf recimo.
meni je sazreo za zamenu ali ne zelim da platim 90 evra za metar dihtunga koliko mi traze.
Ja sam kod njih cest musterija,i koliko znam trebali bi da imaju,a metar bi bio oko 200 din.
Sto se tice lajsni kod mene su njihove lajsne one najtanje preko citavog auta iznad postojecih crnih fabrickih,kao i na instrument tabli i unutrasnjosti vrata,u radnji su im 60 din/metar,za ceo passat,znaci na vrata i branike treba 12 metara,ako uzimite kod njih na najlonu tamo su iste 50din/m.Stavljene su pre skoro 3 meseca i neodlepljuju se.
Na prednjoj masci bez znaka isto su njihove lajsne najsire sto su tad bile,nesecam se koliko su kostale max 120din. http://idata4.network.biggnet.net/presh ... .php?t=740
Inace dobra radnja,uvek nesto novo nedavno su dobili sportske filtere-2000din.
Gore spomenitu radnja je dobila i niklovane lajsne sto se navlace (valjda ste shvatili kakve,navlace se kao keder),postoji skroz niklovana,citaj siva i crno-sive kockice,1m=200 din
brick ::
Ja sam kod njih cest musterija,i koliko znam trebali bi da imaju,a metar bi bio oko 200 din.
bio u radnji, oni to niti imaju niti znaju kada su imali. uopste radnja je vrlo slabo snabdevena gumenim proizvodima i rekose mi da je njihovo intereseovanje Jugo i Zastava i prodaja po buvljacima Njalonu i Bubanj Potoku vikendom.
ono malo sto sam video gumenih proizvoda je jako loseg kvaliteta, tvrda nesavitljiva guma na sobnoj temperaturi. razocaran
Comment