e uzeh ovo da 'izravnam' pod gepeka (tocak u kutiji zbog boce, svasta nekih gluposti). Kesu od pc monitora isekao po ivicama da dobijem veliko parche, markerom iscrtao obode, kupio 100x70mm lepenke najdeblje sto sam nasao u tom trenutku (3mm) a nije ni bilo potrebe za vecom, tih 4-5cm sa strane nadomesti sam itison. Gumeno nalichje, po prici lika iz radnje s tepisima/itisonima, najbolja za takve stvari (zbog te gume jel, nece da pusti vlagu ako se nesto prospe npr) i on kaze za svoj gepek koristio.

kesu s siluetom unutrasnjosti stavio preko lepenke, uzeo hemijsku i napuco par rupa da mogu da povezem tacke
i posle spojio tacke olovkom lepo pa isekao skalpelom. Par puta u toku secenja lepenke sam isprobavao dal lepo lezi na mestu u gepeku i doradjivao po potrebi. Okrenuo kesu naopako, stavio na nalichje itisona, ponovio to sa hemijskom i rupicama i isekao makazama i korigovao greske u liniji preko lepenke. Itison se ne para po ivicama pa ne treba ni da se porubljuje. Ostavio i duze ivice itisona da moze da se presavije ispod lepenke i nalepi i odozdo da slucajno horizontalne sile ne odlepe ova dva sloja.
Namazao lepak neki (fazon OHO, za plastiku, jbg bolje nisam imao u trenutku, mislim da je onaj Tigar ili Sintelon duvacki i bolji za to) i na gumu i na lepenku, spojio, stavio svasta po kuci da upresuje koliko toliko i to tako stajalo preko noci i sutradan samo ubacio u gepek. Lepljenje naravno na terasi
Verzija 2 ce mozda biti da ostavim rupe, tj. da napravim nekakve 'otklope' s jedne strane pricvrscenije, s druge strane ostavim gajkicu - da mogu nesto da izvucem po potrebi (ako bude trebalo cesce da se izvlachi, jel, da ne vadim ceo itison). Uslikacu sve, deluje jako pristojno

kesu s siluetom unutrasnjosti stavio preko lepenke, uzeo hemijsku i napuco par rupa da mogu da povezem tacke

Namazao lepak neki (fazon OHO, za plastiku, jbg bolje nisam imao u trenutku, mislim da je onaj Tigar ili Sintelon duvacki i bolji za to) i na gumu i na lepenku, spojio, stavio svasta po kuci da upresuje koliko toliko i to tako stajalo preko noci i sutradan samo ubacio u gepek. Lepljenje naravno na terasi

Verzija 2 ce mozda biti da ostavim rupe, tj. da napravim nekakve 'otklope' s jedne strane pricvrscenije, s druge strane ostavim gajkicu - da mogu nesto da izvucem po potrebi (ako bude trebalo cesce da se izvlachi, jel, da ne vadim ceo itison). Uslikacu sve, deluje jako pristojno

Comment