...
Zastava-Styling: spustanje,felne,pneumatici...
Collapse
X
-
-
Po meni, Yugo mnogo bolje izgleda kada je spusten. Ali do neke mere, ako se pretera...Za pneumatike, moj izbor pada na Tigar, dimenzija 165-65, ili 165-70... Za felne, ako je jugo u racing fazonu koji za kojim ja bas i ne ludujem, onda uzeti ATS petokrake, ili Dolnicar, a ako je neki fancy fazon, onda neke trokrake ili petokrake 13`. Yugo sa vecim felnama i ne izgleda bas najbolje, a i moraju da se tanje rubovi...
-
-
Extra je ovaj jugic inace ima 1.6 motor,i meni se ovako nesto svidja ali iskljucivo jugo in ostali ne dolaze u obzir u varijanti sa sirokim branicima i nekim spojlerima.....Darko bez uvrede........ vise volim racing look
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Pa, sad, zavisi koji spojleri, i koliko njih... M3 pragovi su OK, oni drugi su takodje dobri, a ovi novi sa IN mi se ne svidjaju uopste... Po meni je na In-u prednji deo totalni promasaj-izgleda kao strano telo... Duboki branici su stvar ukusa, ali ja sam veoma neodlucan u vezi njih... Leteci spojler bih stavljao samo neki na vrh gepeka, Citroen AX sport tipa...
Comment
-
Comment