...
Zastava-Styling: folije,zatamljenje,nalepnice...
Collapse
X
-
-
Moj stil za zastavu 101 je skini sve s nje, nikakva plastika i slično, najmočnije izgleda bez branika
-
-
Po meni za Yuga konkretno najbolje idu standardni branici, ili oni GVX, mada je velika razlika... Trokrake fene su mi ubedljivo najlepse, ali nema da se nadju bas, eventualno lepe petokrake, i zatamnjena stakla, ali sva sem soferke...
Na Yuga ne bih radio nikakve nalepnice, eventualno nesto diskretno, ali zato na 101 ili 128 bih uradio totalno racing fazon...
Comment
-
-
Procenat zatamljenja...
Pozdrav maso,
ja bi da zatamnim stakla na mom Yugu, probao bi to sam da odradim za pocetak, pa ako lose odradim...oteram kod majstoraE sad, zanima me, gde da kupim foliju, da li da gledam na kvalitet, i koji procenat zatamnjenja da bude, zbog milicije. Zatamnio bi sva stakla osim shoferke, tu bi eventualno stavio neku traku u gornjem delu (klasika).
Unadpred zahvalan!Ivan Stojanovic
Golf Mk3 GTI 16V '94 god.
Comment
-
-
Sigurno kod vas na najlonu ima da se uzmu folije za zatamnjene, onim sto prodaju trazi "one srednje" ili samo "black" (posto postoje i light black, dark black, ultra dark black, itd.). Ako radis sam prvi put radi sa tim folijama, jer ako kupis neke skuplje pa s****s veca je steta od ovih od 200 dinara. Za celog Yuga ti treba oko jedan i po paket folije, znaci kupi dva, eventualno tri, jer kada radi prvi put dosta folije "nestane u akciji".
Yugo je krajnje prosto zatamniti jer je ravan kao daska, samo polako, dosta sapunice, imas na forumu i uradi sam upustvo za rad (bas za Yuga, zamisli).
Comment
-
Comment