Da li neko u Beogradu radi oslikavanje automobila i motora airbrush-em ?
Airbrushing u Beogradu???
Collapse
X
-
-
Ma mislim na neki ozbiljan servis, a ne home-made varijanta... Gde moze da se vide neki od radova, ili slicno... U fazonu velika garaza, dobar dan ja bih sliku na haubi, izvolite katalog sa slikama ili ste vi doneli neku, dodjite za nedelju dana bice gotovo i tako to.
Comment
-
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
E pa sad shto neman reche tako neshto ne postoji.Dechko se ozbiljno bavi pravljenjem branika,a i crtanjem airbrusha.U principu mozhe sve da ti nacrta shta zhelish donesesh mu sliku ili je zajedno uradite u PS-u i on ti to oslika na kolima.Cena zavisi od velichini i kompleksnosti slike.U pricnipu sve mozhe ako imash kesha.
Comment
-
-
Hvala na informaciji.
Cudi me da neki od velikih servisa koji se bave ulepsavanjem, nije uvrstio i to u ponudu usluga. Da li nema dobrih majstora airbrasha ili nema trzista za tako nesto kod nas?
U svakom slucaju zvacu coveka, pa cemo videti. Jos jednom hvala na informaciji.
Comment
-
-
Ne vidim poentu air brush/grafike na autu ako ne ides po autosalonima da se takmicis?
Ako koristis auto za svakidasnje voznje, uvijek se naci neko ko ce slucajno ili namjerno da s**** grafiku.I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Ako hoces extra air-brush, idi u Hrvatsku. Covek radi automobile fenomenalno. U Beogradu neces nikoga da nadjes sa takvom rukom. Mada sam citao i gledao fotke jednog decka u Srbiji koji odlicno radi air-brush, ali se ne secam u kom gradu zivi, niti je bio kontakt telefon. Cekaj da zakacim koju sliku, ovako ne vredi da pricam u prazno
Da ne kacim slike, pogledajte covekov sajt i vidite sta lik radi
Stercus accidit
Comment
-
-
Comment
-
-
Igore to rade i ovde (Australija). Al opet se zna (*cuje) kad prodje neki zesce napucan (nabudzen) auto... Grafika je ovde normalna stvar, to je bilo BIG DEAL prije 6-7 godina. Sad svaki klinac to fura. Isfuran fazon.
*Zemlja drhti pod njim kad prolazi pri nekim osrednjim obrtajima. Posto snaga motora koju izduvni sistem odaje ostavlja dubok utisak u uhu svake prisutne osobe u tom momentu koja se nadje u neposrednoj blizini.
Pogotovo ako se radi o WRX-u STi, EVO, Supra, Skyline GT-R, Ford GT351, Holden Clubsport, nabudzeni VL-ovi, Kortine, stari V8-ovi i ostale zverke.I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Originally posted by sri98BMW Fan Club Srbija
Comment
-
-
Re: Airbrushing u Beogradu???
Prvo se izvinjavam sto podizem ovu temu iz mrtvih, ali bilo mi je glupo da otvaram novu temu.... Naleteo sam skoro na lika u Temerinu koji radi ovakve stvari. Ja sam ostao bez teksta kada sam video sta je na brzinu uradio na jednom blatobranu i to sa pistoljem koji nije bas za to. On naravno nije uopste bio zadovoljan kako je ispalo, posto nije radio sa svojim (pravim) pistoljem za te stvari ali moram da okacim i tu sliku(slikano mobilnim):
Inace kada sam posle pogledao njegov sajt bilo mi jasno zasto se bunio da slikamo njegov rad. Posle sam video gomilu motora i kaciga koje je odradio i svaka od njih je malo umetnicko delo. Jos ne mogu da verujem da postoje likovi koji imaju ovakav talenat. Najvise posla ima radeci kacige za neke austrijance, koji posle te kacige prodaju za poprilicen pare. Da zivi negde na zapadu, vec bi se poprilicno obogatio..... Pogledajte malo njegov sajt:
Code:http://www.airbrush-bodypaint.com
Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
Comment
-
Comment