Felne kupujem na prolece,zato sto sad pare idu na motor i menjach.
Sredjena Ladojka
Collapse
X
-
!Ovo ce biti Lada samo na papiru i eventualno po znaku ali njeno srce je ITALIJANSKO!!!!
Svaka cast za trud ,mislim da to nece biti zdravo kako ce ici!
Obavezno sire gume ako mislis da kreces iz prve sa njomVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Hvala na pozitivnim komentartima! Za motor nisam video na forumu vec mi je rodjak rekao da je video u Bosni jednu Samaru sa Lancinim motorom pa sam izrazio zelju da ga i ja stavim. Sad su trenutno radovi u pauzi zbog manjka mog vremena a i rodjakovog vremena, tako da Samara vec kulira u garazi jedno 2-3 meseca, a negine joj jos toliko s obzirom kako napreduju radovi.
P.s. Slike motora stizu uskoro...Lada Samara
Comment
-
-
Originally posted by g60A sta fali originalnom motoru?
NO COMENT!!!
A moze i mislim dakle ne postojim!
P.S. Ako mu nista ne fali onda ga ubaci u svoj auto ako ti ne daj boze nekad prolupa motor.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Comment
-
-
Tek sam sada pogledao temu....i ne verujem da se ljudima ne svidja boja. Pogotovu ono za crne felne...pa ljudi nema lepse boje za celicne felne nego crne.
Boja nije neka ali ima auta kojima bruka stoji...kao ovoj ladojki i nekim drugim trkacimaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Mislim da je teska muka ubacivati motor od 139 ks u ladu kojoj su stubovi potpuno truli.
Na slikama se vidi da su zakrpljeni body plastikom...Lada Samara
Comment
-
Comment