u planu imam napraviti plastičnu haubu za yuga,te me zanima kada bih na postojeću haubu stavljao smolu i tkaninu kako da to odvojim poslije kad se osuši,cuo sam da se stavlja alu folija ispod platike te se lako odvaja od originala,ako je netko vec radio neka opise postupak i da li imate neki prijedlog za usisnik,nesto ne jako upadljivo i ne samo estetski korisno nego i funkcionalno
Plasticarenje - pravljenje haube za yuga...
Collapse
X
-
-
Cekaj. Valjda gelcoat ide kad se koristi zenski kalup? Gelcoat dolazi uvek spolja na uradjenom komadu ovako ispada da je iznutra. U redu gelcoat jeste daleko jaci i tvrdji nego ostala masa laminata ali mu je funkcija pre svega zastitna i estetska (obicno se ne farba preko niti bilo sta drugo) a ne samo konstrukcijska. To je i glavni razlog sto zenski kalup mora biti perfektan i posle iz njega izlazi sve savrseno. Tacno je i to da se ne isplati za pravljenje unikata ili malog broja komada. To je osnovna razlika sto amaterski rad zahteva dosta radnih sati i retko kad izgleda kao profesionalni. Na kraju imas samo JEDAN komad.Praksa je da se u okviru zainteresovanih pravi zenski kalup koji se posle iznajmljuje za neke male pare dalje da bi se isplatila investicija ulozena u njega. Vec posle desetak komada se isplati. Problem nastaje kad nikome to isto ne treba. Onda je preskupo sve i zato se pravi preko muskog modela direktno sto je veoma lose jer zahteva jako mnogo radnih sati da se dobije krajnji finish da izgleda ok.
Comment
-
-
A-haaa. MAli se naucio. Znaci li to da Super7 napreduje? Evo i mene zanimaju neki plasticni delovi.
Pitanje: Mogu li se od plastike napraviti zadnja (peta) vrata? Znam da je Citroen AX to imao ali zanima me u kucnoj izvedbi. I jos, ako se prave krila od plastike kada se srafe za karoseriju kako se ponasaju rupe za srafove posle nekoliko godina exploatacije? Da li sto sve stoji na svom mestu ili puca?
Naravno pricamo za noralno svakodnevno koriscenje u saobracaju (bez cukanja).Što više za što manje
Comment
-
Comment