Onaj moj prijatelj (ustyletuning.com) ti ima na site-u (prodaje)
mitsu evo hood scoop i toyota celica WRC hood scoop (takav kakav imam ja) i mnogo drugih za normalne pare...
imas i od gsi od clio 16v i mnogo drugih
Ja sam za asimetričnu postavku onog mog uvodnika negde u zoni usisnika za vazduh, sa pretpostavljenom K&N pečurkom montiranom na usisnu cev od blještećeg prohroma......A?A?A?
danas sam bio do jednog auto limara i on mi kaze u vezi sa hood scoop-om da ce se poremetiti rad motora ako budem ugradio...
spominjao mi je neki pritisak (od 3 bara koji se stvara ispod haube)...o cemu prica i dali je to tacno? (da ga ne napadam bez razloga... )
mozda moze da se stvori 0,003 bara iliti 3 milibara natpritiska a i to na velikim brzinama. mala je usisna povrsina/ poprecni presek da bi se mogla prikupiti velika kolicina vazduha pa onda sabiti. otprilike se tako nesto secam Bernulijevih jednacina fluida, vrlo zeznuta stvar.
rekao bih da je osnovna namena hood scoope-a da uvede hladni vazduh spolja u motor na najkraci moguci put a ne podizanje pritiska.
ja mislim da je to pre svega estetska funkcija hood scoopa pa onda i ostalo.
Vise ili manje hood scoop je namjenjen:
-prvo da hladi hladionik-radiator (tu dolazi zrak unutra preko branika i ide preko radiatora i izadje van preko hood scoop-a tako izboljsas air flow kroz radiator - tako imam ja
-onda drugi nacin koji tera vazduh iz vana u motorni predjel koristi se ili za ohalađivanje intercoolera (impreza) ili da vam hladi izduvnu granu kao kod clio 16V jer je blizu sasije...
To su dva nacina koja imas kod hood scoop a onda si omislis onog koji ti treba !!!
...otprilike se tako nesto secam Bernulijevih jednacina fluida, vrlo zeznuta stvar.
Zeznuta stvar ,ja sam taj ispit polagao 6 puta,svaki put polozim pismeni a na usmenom me gnjavio po 2-3 sata,6.put sam mu ispisao 5 dvolistica pa mu je trebalo 2 sata dok je sve to prostudirao a onda mu je valjda bilo mrsko da me ista pita
Comment