Presvlake i auto tapetar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Presvlake i auto tapetar

Posto su mi sedista uradjena u nekoj krem boji, morao sam da pronadjem resenje i odlucio sam da nabavim presvlake. U radnji Auto sport na Banovom Brdu imaju opciju da ti urade presvlake bas po original sedistima i to izgleda mnogo dobro, uopste ne moze da se provali da su presvlake. Skidaju sedista, namestaju, vracaju sve kako je bilo.

Ja sam sve ugovorio, platio 5.500 dinara, ali malo mi sad sumnjivo, posto su mi je vozacevo sediste elektropodesivo, da li ce to da vrate kako valja, da na zeznu nesto.

Da li je neko imao iskustva sa ovakvim presvlakama?
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • veXon
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2006
    • 571
    • Beograd, Vozdovac

Imam ja, ja sam uradio presvlake kod njih, ZADOVOLJAN, vozim alfu 145 i sedista se pomeraju po visini i imaju dosta nekih plastika koje su vratili na svoje mesto! i ja sam bio skeptican ali hvala Bogu sve je ispalo ko bombonica...

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

A sta biva sa vazdusnim jastucima na bokovima sedista?!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• veXon
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2006
        • 571
        • Beograd, Vozdovac

Ja nemam tih problema... a i predpostavlja se da auto koji ima vazdusne jastuke u sedistima nema potrebu za presvlakama

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Posto ih ja na zalost imam i to mi umanjuje sansu za bilo kojim presvlakama. A pretpostavljam i da Mondeo ima!!!

Comment

• Car
            CBC Senator XXL
            • 07.07.2005
            • 900
            • Beograd

Ja nikako ne bih stavljao bas zbog vazdusnih jastuka...
            Nemam neko tehnicko obrazlozenje zasto i kako, jednostavno mi deluje da nije bas pametno.

A ionako se na laguni mebl skida u par minuta posto ima raјferslus (ne znam da li je tako i kod drugih automobila), oko 200 evra je novi u ovlascenom servisu za sva sedista. Tako da eto, kad se pohaba jedino to dolazi u obzir.
            Meni je inace osim fabricke varijante enterijera sve ostalo ruzno i neprakticno, a i ne moze bas tako brzo da se pohaba pa da ima potrebe za presvlakama...

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Slazem se u potpunosti, ali kod mene nije na rajsferslus, a pominjao sam onako presvlake. Hipoteticki!

Comment

• veXon
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2006
                • 571
                • Beograd, Vozdovac

Svako se snalazi onako kako ume i za onoliko para koliko ima, nisi izmislio toplu vodu time sto si rekao da je fabricko najbolje, ali jednostavno nekad je to skupo! Ja sam bio spreman da zamenim cela sedista zbog male poderotine na vozacevom sedistu, trazio sam 3 meseca i odustao, odlucio sam se za te presvlake i nisam se pokajao.... toliko od mene...

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Ma znam da nisam izmislio toplu vodu, to mi je jasno.
                  Ali nisam ni spominjao neke visoke cifre. Npr. za ove 4 godine koliko je star auto, jos uvek sve izgleda kao novo, kapiram da ce jos bar 4-5 izgledati super, a kad dogura do toga onda i nije toliko mnogo 200 evra, koliko kosta u mom slucaju..
                  Kapiram sta pricas, nisam ni mislio na neke varijante od ko zna koliko evra za obnavljanje enterijera.

Comment

• icatenej
                    CBC Član
                    • 07.11.2006
                    • 26
                    • Beograd

Sto se tice presvlaka, ovi koji siju po narudzbini, obavezno pitaju da li sedista imaju ugradjene bocne vazdusne jastuke. Ako imaju, onda oni lepo iskroje i obrade otvor tako da ne pokrije vazdusni jastuk.
                    Opel Astra H 1.7CDTI
                    Dacia Logan 1.4

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

5.5k din po sedistu ili za sva 4 (tj prednja 2 + zadnja klupa) ?
                      I koliko treba da im se ostavi auto da to urade ?

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Uradili su mi presvlake i zadovoljan sam. Kod mene je situacija takva da su originalna sedišta blage krem boje i izuzetno su osetljiva.
                        Plus, vozim malo dete, pa je to još dodatni problem. Naprimer, na mom Audiju (87. god), sedišta su fenomenlna, ali su tamno siva i dovoljno je da ih ponekad očistiš.
                        Slažem se da je najlepše sa original sedištima, a s druge strane one aljkave preslake sa pijace koje se srozavau me užasno nerviraju. Zato sam i dao 5,5 K, i lepo izgleda, totalno prati liniju sedišta i kao da nisu presvlake.

Kod ovih na BB može da se bira materijal, tanji za sa strane i deblji za srednji deo. Plus, mogu da izvezu znak automobila, ako imaju. Sve urade kako reba, deljivu klupu, naslon za ruke...
                        Uglavnom rade tako da te naruče i dođeš ujutro u 8 i oko 16 te pozovu na tel, i to je to...

Ima još jedna stvar, dečko koji je ugrađivao, rekao mi je da je najbolje, kada budem hteo da ih skidam i perem, da ih on skine. To je malo zeznuto, ali specifične su.
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Mozes li da okacis neke slike da vidim kako to izgleda, posto mi je to jeftinija varijanta nego da radim pretapaciravanje sedista (za koje realno nema potrebe, vec hocu da sredjujem enterijer auta).

Comment

• -Vedran-
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 3255
                            • Beograd

Jel ima neko iskustva sa onim ljudima iz Piramide sto isto rade presvlake po narudzbi?
                            Mozda se i ja odlucim na ovaj korak...
                            Power of dreams !!!

Comment

• Dragon
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2006
                              • 963
                              • Beograd

Nisam do sada kačio slike, valjda ću uspeti...

Vidi, radi

Comment

Working...
                              X