Trenutno pravim jedan projekat - auto, kome ce trebati novi pod, odnosno tepih. Zamisao je da se umesto fabrickog tepiha, pravi novi, ali pitanje je od cega? E sad, znam da postoji materijal, slican nekom etisonu, koji se ubaci u auto i onda se fenom (za plastiku) lagano greje, i kako se zagreva, postepeno prima oblik i krivine unutrasnjosti, odnosno podloge na koju se stavlja. Rezultat je tepih koji je potpuno prilagodjen unutrasnjosti auta. Naravno, moze se koristiti i za druge povrsine u autu osim poda - krov, vrata, itd...
Ima li ko ideju kako se zove ovaj materijal, gde ga naci kod nas ili vani? Pokusao sam da ga nadjem na netu, medjutim uopste nemam ideju kako se zove niti na koji nacin da ga trazim. Znam da se upravo takav materijal koristi recimo u kit car projektima (Westfield ili Caterham daju taj materijal za oblaganje unutrasnjosti kad prodaju self-build replike auta). Ime materijala, search string za Google, bilo sta.
Ima li ko ideju kako se zove ovaj materijal, gde ga naci kod nas ili vani? Pokusao sam da ga nadjem na netu, medjutim uopste nemam ideju kako se zove niti na koji nacin da ga trazim. Znam da se upravo takav materijal koristi recimo u kit car projektima (Westfield ili Caterham daju taj materijal za oblaganje unutrasnjosti kad prodaju self-build replike auta). Ime materijala, search string za Google, bilo sta.
Comment