idi sedi u sve 4 pa odluchi koja je najudobnija pobogu ... mozda pro 2000 najlepshe izgleda i ima i dodatnu bochnu potporu ali dok ne sednesh u nju necesh znati koja je najudobnija ... a dok ne pogledash specifikacije necesh znati koja je najlaksha
Pobogu Daco, ti zaista mislis daih drzim u supi iza garaze, ili da ih neko kod nas stvarno drzi na stanju u nekom magacinu? Narucujem sve sa neta, naravno, zato vas i pitam za misljenje, cuti i glasaj
The difference between men and boys is the price of their toys
I ja sam hteo da budem pametan pa da kazem sedi u sve pa vidi koje ti najvise prija, medjutim posto je to mission inposibile, onda sam glasao za opciju Sparaco Corsa, oni bubrezi ispod ili sa zadnje strane kolena znaju strasno da prijaju. Probao sam na nekom aerodrumu, mal nisam zaspao
Ali ipak ti odlucujes, a i ne kupujes da spavas u njima
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Kolko komada uzimas jednu ili dve ??
Ja sam glasao za pro2000 lepo mi deluju one potpore za ledja , ali mi je i corsa tu negde,bas zbog ovoga sto bond kaze.
Ako uzimas dve uzmi jednu ovu jednu onu i koja je udobnija ta je za vozaca,a ova druga za suvozaca
Imajte u vidu da uz BILO koje od ovih sedista moze da se poruci ta potpora za ledja kao sto Pro2000 ima, i kosta bednih 17 EUR, dakloe ne uzimajte to kao faktor.
Ove Corsa mi izgledaju odlicno, ali iskreno malo sam skeptican po pitanju udobnosti, ipak je ono full race kadica, kako li ce biti sedeti u njoj malo duze...?
The difference between men and boys is the price of their toys
kolega je imao swift GTI A-grupa sa Pro2000 za vozaca i Evo za pilota. i jedno i drugo je bilo OK ali mi je Pro 2000 ipak udobnije i bolje drzi.
BTW imam 182cm i 95kg i za moju posturu je bilo "knap"
Evo i pro 2000 mi deluju kao identichne kadice s tim shto pro ima potporu za bubrege.Corsa mi je nekako full a i ne verujem da cesh bash da se vozish po gradu i obavljash poslove sa tim kolima zar ne?
Comment